A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Актуально

ВІЗІЯ МАЙБУТНЬОГО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Сьогодні перед Україною постає безліч викликів. Війна, вимушена міграція, руйнівний вплив корупції, з одного боку, і глобалізація та євроінтеграція – з іншого. Все це вимагає пошуку нових підходів в освіті і науці, які відповідатимуть на запити сучасності та задовольнятимуть потреби українців.

10:54 21.07.2023

ДОБІРКА БЕЗПЛАТНИХ КУРСІВ І ПРОЄКТІВ ДЛЯ РОЗВИТКУ І НАВЧАННЯ ВЧИТЕЛІВ УЛІТКУ

Після виснажливого і тривожного навчального року, не схожого на попередні, освітянам хочеться перезавантажитися та відпочити від роботи – і фізично, і морально. Аби змінити оточення, дехто з вчителів влаштовується в дитячі табори в інших регіонах країни. Хтось навпаки – присвячує літню відпустку родині та домашнім справам.

10:45 21.07.2023

СТВОРЮЄМО ІНТЕРАКТИВНІ ВПРАВИ ІЗ СЕРВІСОМ LEARNING APPS

Прагнете зробити урок більш цікавим? Хочете урізноманітнити види навчальної діяльності? Тоді сервіс LearningApps для вас. LearningApps - онлайновий сервіс, який дозволяє створювати інтерактивні вправи. Він призначений для розробки, зберігання інтерактивних завдань з різних предметних галузей, за допомогою яких учні зможуть перевірити й закріпити свої знання в ігровій формі. Це сприяє формуванню пізнавального інтересу в школярів. Завдання, створені за допомогою сервісу, можна використовувати малечі і старшокласникам як на уроках чи навчальних заняттях, так і в позанавчальний час.

10:43 21.07.2023

Рекомендації для батьків щодо підтримки дітей, які втратили здоров'я та зазнали ушкоджень внаслідок війни

Коли батьки дізнаються про стан здоров’я дитини внаслідок ушкоджень, то почуваються пригніченими, розгубленими, наляканими. Вони так само, як і дитина, потребують підтримки, особливо в перші дні після трагедії. Рекомендації, вміщені у брошурі, допоможуть батькам:

10:42 21.07.2023

ЯК ПСИХОЛОГІЧНО ПІДТРИМАТИ ПІДЛІТКА ПІД ЧАС ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ

Вступ до закладів професійної, фахової передвищої або вищої освіти є досить стресовим фактором для підлітків та їхніх батьків, адже діти та дорослі розуміють відповідальність вибору, відчувають тривожність щодо успішності вступної кампанії. Психологи ГО «Підтримай дитину» підготували поради для батьків, як підтримати підлітка під час вступу.

10:39 21.07.2023

“Тепер я знаю”: стартував безплатний 5-тижневий курс з української мови та математики для школярів від ГО “Смарт освіта”

Позитивний досвід проведення кетч-ап класів у 2022 році, що вилився в сотні вдячних відгуків дітей-учасників та їхніх батьків, надихнув ГО “Смарт освіта” на продовження проєкту. Цьогоріч кетч-ап класи отримали назву “Тепер я знаю”. На онлайн-уроки запрошують учнів 4–10 класів. Проєкт орієнтований насамперед на дітей, які не мали змоги повноцінно опанувати шкільну програму й мають труднощі з предметами.

10:29 21.07.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано