A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Актуально

ЯК СПЛАНУВАТИ ЗУСТРІЧ З ДОШКІЛЬНИКАМИ?

Ми, освітяни, маємо бути особливо уважними до роботи з дітьми, враховуючи умови та виклики сьогодення. Що ж робити у випадку, коли формат взаємодії з дітьми дошкільного віку передбачає онлайн-заняття? Ретельно підготуватися! До скарбнички педагога обов’язкові етапи зустрічей з дошкільнятами, які стануть у пригоді і педагогам, і батькам.

10:22 21.07.2023

Як виросла цифрова компетентність вчителів та топ-5 digital навичок, без яких не обійтися сучасному педагогу

Якість дистанційної освіти безпосередньо залежить від того, як швидко вчителі освоюють нові платформи та застосовують на уроках сучасні цифрові технології. Але це не так просто: в усьому різноманітті запропонованих методик та інструментів вони мають обрати дійсно дієві та потенційно цікаві учням.

10:14 21.07.2023

5 простих порад для підтримки учнів у складні часи

Шкільне життя та освіта загалом дуже і дуже змінилися впродовж останніх років. Обставини, в яких ми живемо, точно є ненормальними, проте ми змушені до них адаптуватися. І з одного боку – ми звикли до життя у складних обставинах, але з іншого – насправді нам, і учням особливо, все одно нелегко. І саме через те, що незвичайні обставини стали звичними, ми не завжди можемо сказати, чи насправді школярі справляються.

10:01 21.07.2023

Кібербулінг: як діяти батькам? – слухайте новий випуск подкасту “Хороших батьків не блокують”

Згідно зі статистикою, в Україні кожен третій підліток ставав жертвою кібербулінгу, а кожен п’ятий був змушений пропускати через це шкільні заняття. Про те, до яких наслідків приводять образи у віртуальному просторі, як розпізнати, що дитину булять онлайн, що робити, якщо ініціатором цькування стає вона сама, як допомогти жертві й покарати кривдника – у другому епізоді подкасту “Хороших батьків не блокують” від #stop_sexтинг у співпраці з The Ukrainians Media.

09:58 21.07.2023

РЕЦЕПТ ЕФЕКТИВНОЇ КОМУНІКАЦІЇ

Ефективна комунікація – це не просто обмін інформацією. Це розуміння емоцій і намірів співрозмовника. Складові ефективної комунікації прості: ложка вміння слухати, дрібка відчуття та розуміння.

09:56 21.07.2023

АГРЕСІЯ ТА ГРУБІСТЬ. ЗВІДКИ?

Чому вимоги батьків, по суті правильні і справедливі, викликають мовчазний (а то й гучний) опір з боку дитини? Потрібно краще виховувати дитину чи змінюватися самим? Спробуємо розібратися і знайти «золоту середину».

09:53 21.07.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано