A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Актуально

Рекомендації «Про організацію безпечного освітнього простору в закладах дошкільної освіти та обладнання укриттів»

Збереження життя і здоров’я дітей – одна з основних функцій професійної діяльності педагогів закладів дошкільної освіти, особливо в умовах воєнного стану.

09:30 21.07.2023

Практичний порадник з розвитку емоційного інтелекту учнівства – у вільному доступі

Український інститут розвитку освіти спільно з ГО “ЕдКемп Україна” уклали практичний порадник педагогам ЗЗСО про упровадження компонентів розвитку емоційного інтелекту в учнівства.

09:06 21.07.2023

ОГЛЯД ОНЛАЙН-КУРСІВ «НА УРОК», ЯКІ ПРИСВЯЧЕНІ ПРАКТИЧНОМУ ВПРОВАДЖЕННЮ ІДЕЙ НУШ У СЕРЕДНІЙ ТА ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ

Реформа НУШ покликана перетворити навчання учнів на гнучкий, прозорий освітній процес, який не лише забезпечить високий рівень їхніх знань, а й розкриє потенціал кожної дитини. Таке завдання потребує від учителів постійного професійного зростання, адже сучасні школярі мають зовсім інший тип мислення, а світ інноваційних технологій стрімко змінюється. Завдяки змінам у законодавстві педагогічні працівники мають право самостійно визначати інструменти та способи підвищення кваліфікації, орієнтуючись на власні інтереси і потреби. Команда «На Урок» пропонує багато якісних освітніх продуктів для ефективної організації процесу самоосвіти, що дозволять вдосконалити педагогічну майстерність. Цікавим, зручним і комфортним форматом роботи є онлайн-курси - комплекси авторських матеріалів від досвідчених фахівців, які допоможуть вам отримати знання та навички, що дійсно затребувані в сучасній школі. Тож ми підготували огляд курсів, що стануть у пригоді вчителям, які викладають в НУШ.

09:29 18.07.2023

Інформаційно-методичні матеріали до важливих історичних та пам’ятних дат лютого

Шановні колеги! Пропонуємо для використання у роботі, зокрема, під час проведення виховних занять та історичних годин, інформаційно-методичні матеріали УІНП та ЗМІ до наступних пам’ятних дат: Дня Героїв Небесної Сотні (18-20.02.23); початку російсько-української війни (з 20.02.2014); Дня кримського спротиву російській окупації (26.02.23); річниці початку повномасштабного військового вторгнення російської федерації в Україну (24.02.23).

13:46 13.02.2023

Інформаційні матеріали до Дня Героїв Крут

29 січня в Україні відзначатиметься 105-та річниця бою під Крутами, який для Українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність, прикладом для сучасних захисників України, як успішно боротися проти численного ворога. Бій під Крутами був оборонною операцією, яка зупинила на кілька днів наступ ворога.

20:06 27.01.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано