A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Актуально

Креативні уроки в початковій школі: учителів молодших класів запрошують на серію вебінарів

Команда застосунку «Вивчаю — не чекаю» підготувала серію з 5 вебінарів, щоб надихнути вчителів перед новим навчальним роком та розповісти про впроваждення додатку в уроки.

14:17 21.08.2023

“ЩО ЗА ЧИМ”: перелік документів та справ, які обов’язково треба зробити в ЗДО перед початком навчального року

В Україні триває підготовка до 1 вересня. Спеціально для працівників закладів дошкільної освіти в УІРО розробили список справ “ЩО ЗА ЧИМ”, який допоможе нічого не забути та провести ефективно час, готуючись до зустрічі з вихованцями.

14:16 21.08.2023

Підготовка до пілоту моніторингу якості початкової освіти: у фокусі уваги природничо-наукова компетентність

Навесні 2024 року в Україні буде проведено основний етап третього циклу загальнодержавного зовнішнього моніторингу якості початкової освіти (ЗЗМЯПО-2024). Уже зараз в Українському центрі триває активна підготовка до проведення пілотного етапу цього циклу моніторингу.

14:14 21.08.2023

РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ПСИХОЛОГІЧНОЇ ПІДТРИМКИ ДИТИНИ З ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМИ ПОРУШЕННЯМИ В КРИЗОВИХ СИТУАЦІЯХ

У стресових обставинах (наприклад, під час повітряної тривоги, евакуації, якщо вимкнули світло тощо) усі діти потребують підтримки дорослих, адже вони є особливо вразливими й поки не вміють регулювати свої емоції. Дитина з інтелектуальними порушеннями може мати непередбачувані реакції, адже її сприйняття та оброблення інформації має свої особливості. У таких випадках украй важливо, щоб дорослий, який перебуває поруч, знав, що робити, аби підтримати дитину та запобігти негативним наслідкам.

14:13 21.08.2023

Розпочався набір тьюторів на нові хвилі “Освітного Супу”

Учителів математики та української мови (5-10 класи) запрошують долучитися до проєкту “Освітній Суп” у якості тьюторів. Ініціатива допомагає українським учням і ученицям надолужити освітні втрати, яких вони зазнали через повномасштабне вторгнення.

14:11 21.08.2023

6 порад, як надихати дітей на навчання

Кожна дитина, йдучи до школи, прагне знайти друзів не тільки серед своїх однолітків, але й серед учителів. Для того, щоб стати для своїх учнів чудовим другом, порадником, наставником доречно діток надихати до навчання, вселяти впевненість у їх дії та вчинки, як тільки вони переступають поріг класу.

14:10 21.08.2023

6 клас НУШ: пріоритетні напрями роботи вчителя у новому навчальному році

Професійна діяльність вчителя включає багато різноманітних функцій. А через реалії війни функціонал роботи ще більш розширився. Які нюанси організації освітнього процесу варто врахувати педагогам, чому слід приділити окрему увагу? Саме про це ми поговоримо під час дводенної Всеукраїнської інтернет-конференції «6 клас НУШ: готовність до нового навчального року». Також наша команда підготувала добірку теоретичних і практичних матеріалів, які допоможуть вчителям спланувати та систематизувати роботу з майбутніми шестикласниками за деякими напрямами.

14:09 21.08.2023

Ми до вас з чудовими новинами! Маємо нового партнера ініціативи з відновлення освітнього процесу «Школо, ми разом!» — компанію EdPro. Будемо разом долати освітні втрати

Познайомимося ближче! Компанія EdPro.ua розробляє інтерактивне обладнання та освітні рішення, а також має власні онлайн-курси для підвищення кваліфікації вчителів у використанні технологій на уроках. Їхні курси вже пройшли понад 30 000 учасників! Учителі усіх предметів можуть збільшити цю цифру та навчитися працювати з освітньою системою «Mozaik» та програмою «MozaBook».

14:08 21.08.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано