A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Актуально

СЕРТИФІКАЦІЯ ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ — 2023: РЕЗУЛЬТАТИ ЕКСПЕРТНОГО ОЦІНЮВАННЯ

27 липня 2023 року в кабінетах учасників сертифікації розміщено результати організованого Державною службою якості освіти України експертного оцінювання професійних компетентностей вчителів початкової школи — учасників сертифікації у 2023 році.

18:12 03.08.2023

КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ ТА ВЧИТЕЛІВ ІНФОРМАТИКИ ЗА ПРОГРАМОЮ ІНТЕЛ «ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ ДЛЯ МОЛОДІ»

Інститут обдарованої дитини НАПН України, STEM-центр "Сократ", Institute for Digitalisation of Education of the NAES of Ukraіne оголошує набір на Курси підвищення кваліфікації для вчителів початкової школи та вчителів інформатики за програмою Інтел «Штучний інтелект для молоді».

18:11 03.08.2023

ЯК ПЕРЕСТАТИ ВИХОВУВАТИ ПЛАГІАТОРІВ?

Як ми несвідомо привчаємо дітей уже з першого класу ігнорувати авторські права та використовувати чужу інтелектуальну власність? Як перестати це робити? Якою має бути профілактика плагіату? Зібрали для вас конкретні поради провідних педагогів світу.

18:10 03.08.2023

ДОБІРКА БЕЗПЛАТНИХ РЕСУРСІВ ДЛЯ НАДОЛУЖЕННЯ ОСВІТНІХ ВТРАТ, ЗОКРЕМА УЧНЯМ, ЯКІ ВЧИЛИСЯ ЗА КОРДОНОМ

За літо можна добре відпочити. А можна поєднати відпочинок із підготовкою до нового навчального року. Особливо така підготовка корисна тим дітям, які не змогли повноцінно опанувати шкільну програму через повітряні тривоги, відключення електроенергії, переїзди в більш безпечні регіони України або за кордон, різницю в часі або інші чинники.

18:09 03.08.2023

МОН ОПРИЛЮДНИЛО ТИПОВУ ПРОГРАМУ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ПЕДАГОГІВ “ПЛЕКАННЯ РЕЗИЛІЄНТНОСТІ В ЗАКЛАДІ ОСВІТИ”

Типову програму підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів дошкільної, загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти “Плекання резилієнтності в закладі освіти” розробив Український інститут когнітивно-поведінкової психотерапії. Відповідний наказ і програма доступні за посиланням на сайті Міністерства освіти і науки України: http://surl.li/jmsec

18:08 03.08.2023

ЩО МОЖНА ПОДИВИТИСЯ Й ПОСЛУХАТИ З ДИТИНОЮ: ДОБІРКА УКРАЇНОМОВНОГО КОНТЕНТУ ВІД ПСИХОЛОГИНІ СВІТЛАНИ РОЙЗ

Мовне середовище, у якому знаходяться діти, допомагає їм формувати власну “картину світу” й закладає фундамент особистості. Тому батькам важливо обирати для малечі мультимедійні продукти саме українською мовою.

18:03 03.08.2023

7 ПОРАД ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ КОМАНДНОЇ РОБОТИ У КЛАСІ

Уміння працювати в команді – одна з найважливіших навичок сучасної людини. Це одне з тих soft skills, які цінують найвідоміші роботодавці світу. Тож аби наші учні в майбутньому були успішними, варто навчити їх співпрацювати одне з одним. Виважене спілкування. І це ключовий момент. Діти не обов’язково повинні погоджуватися одне з одним в усьому, але вони мають вміти чітко та спокійно висловлювати власну думку та обґрунтовувати свої ідеї.

18:02 03.08.2023

ДОРОЖНЯ КАРТА БЕЗПЕКИ

Фахівцями з питань дошкілля Українського інституту розвитку освіти розроблено Дорожню карту безпеки. У ньому зібрано необхідні матеріали для використання в роботі педагогічними працівниками:

18:01 03.08.2023

ПРО ПІДГОТОВКУ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ДО НОВОГО 2023/2024 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

У новому 2023/2024 навчальному році пріоритетними залишаються питання створення безпечного освітнього середовища у закладі (укриття, запасні виходи), здійснення заходів щодо мінної безпеки (інформування учнів, спільні заходи із залученням ДСНС), забезпечення комфортних умов для учасників освітнього процесу й поліпшення якості освітньої діяльності закладів освіти.

16:00 26.07.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано