A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Актуально

ПІТЧИНГ, АБО ЯК ЗАЦІКАВИТИ АУДИТОРІЮ ЗА 5 ХВИЛИН

Термін «пітчинг» прийшов до нас із бізнес-сфери, де він означає коротку та структуровану презентацію свого проєкту перед інвесторами. Проте вміння пітчити насправді корисне не лише для бізнесменів та менеджерів, воно стане у пригоді всім. Адже необхідність презентувати свою ідею та захопити нею інших може виникнути будь-коли!

15:47 24.07.2023

ЯК ВИВЧАТИ АНГЛІЙСЬКУ ЗА ФІЛЬМАМИ: ПОРАДИ ВІД ЕКСПЕРТКИ

Англійська мова і без особливого статусу в Україні є мовою міжнародного спілкування, науки та технологій. А тому вивчення англійської завжди на часі. Експертка та координаторка освітніх проєктів GoGlobal Любов Залюбовська дає поради, як ефективно вивчати англійську за фільмами та серіалами.

15:46 24.07.2023

Практикум «21 крок до ресурсності вчителя»

ГС «Освіторія» спільно з Оленою Гоноровською запускає тритижневий онлайн-практикум для вчителів про прості інструменти та техніки, які допомагають керувати внутрішніми ресурсами, підтримувати себе і людей навколо. Розпочнеться практикум 31 липня і триватиме до 20 серпня.

11:50 21.07.2023

IT-СТУДІЇ НА УРОКАХ ІНФОРМАТИКИ: ЯК ЗМІНИТЬСЯ ШКІЛЬНА ІНФОРМАТИКА З 1 ВЕРЕСНЯ?

Минулого року Мінцифри спільно з МОН в межах програми EU4DigitalUA, що фінансується ЄС, запустили пілотний проєкт «Оновлена інформатика — IT-студії». За цією системою протягом 2022-2023 року навчалися та навчали понад 3000 учнів та 70 учителів із 50 шкіл України. Нещодавно Михайло Федоров повідомив про успішне завершення пілотного проєкту. Тож із 1 вересня українські школи навчатимуться з використання оновлених освітніх ресурсів з інформатики. Чим відрізнятимуться ці освітні ресурси від наявних? Як їх оцінили вчителі? Які нові навички отримають учні?

11:47 21.07.2023

Літня дистанційна сесія «STEM-школа – 2023»

ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з ДЗВО «Університет менеджменту освіти» та видавництвом «Видавничий дім «Освіта» проводять літню дистанційну сесію «STEM-школа – 2023».

11:40 21.07.2023

Добірка матеріалів про надання психологічної підтримки учасникам освітнього процесу

У квітні 2023 року Верховна Рада України внесла зміни до ст.51 Закону України «Про повну загальну середню освіту» (нормативно-правовий акт набув чинності 05.06.2023). Згідно з нововведенням не менше 10 відсотків загальної кількості годин підвищення кваліфікації обов'язково мають бути спрямовані на вдосконалення компетенцій щодо надання психологічної підтримки учасникам освітнього процесу. І це дійсно важливо! Адже умови війни вимагають від освітян великих резервів самовладання та саморегуляції, які дозволять перетворити заклад освіти на острівець стабільності та емоційної безпеки. Аби допомогти педагогам покращити знання та навички за цим напрямом, знайти ефективні інструменти подолання стресу і способи адаптації до кризових умов, НаУрок проводить Всеукраїнську інтернет-конференцію «Практичний інтенсив: вправи для психологічного розвантаження». Під час ефіру спікери поділяться цікавим досвідом щодо застосування ефективних прийомів, які допоможуть впоратись з тривогою та зберегти емоційний стан.

11:37 21.07.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано