A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Актуально

ПОРАДИ Й ДОБІРКА КНИГ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ МЕНТАЛЬНОГО ЗДОРОВ’Я ДИТИНИ

Багато людей, які стикаються з травмами, згодом не мають психічних розладів. Навпаки, вони отримують посттравматичне зростання, у тому числі й ті, хто лікувався від ПТСР. Однак для цього людині необхідно зосередитися корисних діях, які вона може робити.

11:16 21.07.2023

УЧИТЕЛІВ ЗАПРОШУЮТЬ ДОЛУЧИТИСЯ ДО ОСВІТНЬОГО ПРОЄКТУ З ПОДОЛАННЯ ОСВІТНІХ ВТРАТ І РОЗРИВІВ «ПОВІР»

Учителів запрошують взяти участь у конкурсному наборі до проєкту “ПОВІР” (подолання освітніх втрат і розривів). Педагоги проводитимуть онлайн-консультації для учнів 5–11 класів з української мови, математики й англійської мови.

11:16 21.07.2023

ФОРМУВАННЯ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ В УЧНІВ: ПОРАДИ ПЕДАГОГАМ

Державний стандарт базової середньої освіти Нової української школи містить перелік ключових компетентностей, якими мають володіти школярі після закінчення кожного з циклів навчання – адаптаційного (5-6 класи) і базового предметного (7-9 класи). Усі вони є однаково важливими для успішної реалізації учнів у майбутньому. А компетентнісний потенціал кожної освітньої галузі, своєю чергою, дає змогу їх розвивати.

11:13 21.07.2023

БАЗОВИЙ КОМПОНЕНТ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

Дошкільна освіта є стартовою платформою особистісного розвитку дитини. Базовий компонент дошкільної освіти – це ще один крок для забезпечення рівного доступу до якісного дошкілля в Україні.

11:07 21.07.2023

TELEGRAM – КАНАЛ СПІЛКУВАННЯ «ВЗАЄМОДІЯ: ЩОДЕННІ КРОКИ ДО СПІЛЬНОЇ РАДОСТІ»

Сьогодні мова піде про новий Telegram – канал спілкування «ВзаємоДія: щоденні кроки до спільної радості» для батьків, педагогічних працівників сфери дошкільної освіти. Якість контенту підтверджує кількість переглядів та репостів.

11:06 21.07.2023

ЯК ВЧИТЕЛЮ ПОДБАТИ ПРО СЕБЕ: ДОБІРКА РЕСУРСНИХ СПРАВ, ВПРАВ, БЕЗПЛАТНИЙ КУРС ТА КОНСУЛЬТАЦІЇ ПСИХОТЕРАПЕВТА

Професія вчителя має великий ризик вигорання. З цим складно й у мирний час, а у воєнному контексті проблем більше, вони загострюються. Тривалий час зберігати продуктивність у таких умовах дуже складно. Особливо, коли це стосується навчання і розвитку дітей, які подекуди теж пережили складні події, повʼязані з війною. Від яких проблем освітяни страждають найбільше під час повномасштабної війни та як вони можуть самі собі допомогти, “Новій українській школі” розповіли фахівчині фонду Голоси дітей.

11:03 21.07.2023

ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ ВІД GООGLE — BARD ДОСТУПНИЙ В УКРАЇНІ

Штучний інтелект — це тренд, який необхідно опанувати кожному. Він уже став частиною нашого життя, тому потрібно знати його можливості. Розуміти, які завдання можна делегувати ШІ та як автоматизувати певні процеси. Відсьогодні українці можуть скористатися всіма можливостями розмовного бота українською мовою та оптимізувати свій час — https://bard.google.com/

11:02 21.07.2023

ІНТЕРАКТИВНІ УРОКИ З Curipod: ОСВОЮЙТЕ МАЙСТЕРНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ В ОСВІТІ!

Для всіх педагогів та освітян створили цікавий ресурс - Curipod. Це інструмент інтерактивної презентації, який допомагає створювати захопливі уроки та навчальні заходи. За допомогою Curipod вчителі можуть створювати власні уроки або використовувати генератор штучного інтелекту (ШІ) для створення цікавих та інтерактивних уроків.

10:54 21.07.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано