A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Заняття в школі педагогічної майстерності

Дата: 18.02.2021 13:52
Кількість переглядів: 161

18 лютого 2021 року на базі центру професійного розвитку педагогічних працівників відбулося заняття в школі педагогічної майстерності вихователя-методиста Сквирського дошкільного навчального закладу №2 Гаврилюк Тамари Володимирівни в онлайн режимі «Забезпечення дитині нового погляду на світ через розвиток уяви і творчого мислення на заняттях із зображувальної діяльності з дітьми дошкільного віку».

Одним із пріоритетних напрямів виховання дошкільників є розвиток їх творчості. І саме мистецтво зі своїм багатогранним, різноманітним, дивовижним і захоплюючим світом впливає на всі сторони духовного життя дитини, пробуджує творчу активність, розвиває розум, формує естетичні уявлення, моральну поведінку.

Вже вкотре Тамара Володимирівна презентує свій досвід роботи з використання нетрадиційних технік малювання на заняттях з малюками.

Колеги мали можливість переглянути відеофрагменти навчальних занять та обговорити ефективні форми роботи з дошкільнятами.

Онлайнове заняття завершилося словами щирої подяки Тамарі Володимирівні від колег у чаті. Вона змогла довести необхідність створювати позитивну творчу атмосферу, що допомогає дітям увійти в соціум та бути успішним у ньому.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано