A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Онлайн майстерка «Поширення практик педагогіки партнерства»

Дата: 06.04.2021 15:21
Кількість переглядів: 151

05 квітня 2021 року Центром професійного розвитку педагогічних працівників проведена онлайн майстерка «Поширення практик педагогіки партнерства» для класних керівників закладів освіти Сквирської громади.

Любов Котяй, директор Центру, ознайомила педагогів із особливостями оцінюється під час інституційного аудиту вимоги 3.3. Співпраця педагога з учнями, батьками, колегами. Також розповіла про онлайн сервіси, за допомогою яких зручно та цікаво проводити батьківські збори на новий лад, які способи використати у своїй роботі, щоб зробити взаємодію з батьками продуктивною та що запропонувати батькам під час проведення інтерактивних зборів у форматі онлайн.

Експертом майстерки виступила Світлана Стовбецька, педагог-організатор Сквирського академічного ліцею ІТ «Перспектива», класний керівник 11 класу. Світлана Валеріївна поділилася досвідом налагодження педагогіки партнерства з учнями та батьками, створення віртуальної кімнати для батьків у Сlassroom та особливостями використання інструментів Google у роботі з батьками у дистанційному форматі.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано