A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Онлайн івент «Інтернет і підлітки»

Дата: 12.04.2021 16:46
Кількість переглядів: 152

12 квітня 2021 року на базі Центру професійного розвитку педагогічних працівників відбувся онлайн івент «Інтернет і підлітки», учасниками якого стали класні керівники 5-11 класів та практичні психологи закладів освіти Сквирської громади.

Марина Телегей, практичний психолог Сквирського академічного ліцею, ознайомила з особливостями дітей підліткового віку, їх вразливості до маніпуляцій та небезпечного контенту Інтернет мережі.

Також Марина Ігорівна поділилася практичним досвідом щодо організації профілактичної роботи серед дітей, налагодження ефективної взаємодії між усіма учасниками освітнього процесу та надала алгоритм дій педагогічних працівників в екстрених ситуаціях.

Любов Котяй, директор Центру, розповіла як проводити профілактичну роботу з питань захисту дітей від негативних і деструктивних інформаційних впливів та небезпечного контенту мережі Інтернет, використовуючи рекомендації надані Міністерством освіти і науки України (лист МОН 1/9-128 від 10.03.2021), а також надала рекомендації інформування батьків щодо компетентностей безпечної поведінки в цифровому середовищі.

Всі учасники заходу отримали кейс з рекомендаціями для практичного використання.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано