A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Практичний інтенсив «Джерела натхнення для роботи у новому навчальному році»

Дата: 31.08.2021 11:59
Кількість переглядів: 146

28 серпня 2021 року в рамках cерпневого педагогічного марафону «Ефективна та продуктивна взаємодія - запорука підвищення якості освітньої діяльності» педагогічні працівники закладів освіти Сквирської громади взяли участь в роботі практичного інтенсиву «Джерела натхнення для роботи у новому навчальному році».

Під час заходу педагоги отримали практичні поради стосовно того:

  • як спланувати продуктивний, активний і яскравий старт та не втратити запалу і натхнення творчо, креативно працювати протягом усього навчального року;
  • як важливо ставити перед собою мету, регулювати власні емоції, поведінку та шукати інструменти, які допоможуть у роботі, надихатимуть та стануть помічниками під час освітнього процесу.

Поділилися цікавими ідеями та надали практичні поради освітянам Ірина Хронюк, практичний психолог Сквирського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 ім. П.Тисьменецького, Наталія Гальчинська, вчитель Самгородоцького НВК, Любов Котяй, директор ЦПРПП.

Адже початок навчального року – час великих можливостей, коли педагоги можуть легко відкинути старе та задати нові тренди.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано