A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Психологічна допомога під час війни

Дата: 09.04.2022 11:53
Кількість переглядів: 62

Одним із важливих пріоритетів в діяльності закладів освіти є забезпечення психологічної стійкості учасників освітнього процесу, які страждають від російської воєнної агресії. Відповідно до Рішення Ради національної безпеки і оборони України від 24.02.2022 «Про введення в дію плану оборони України та Зведеного плану територіальної оборони України», (далі-Плану) введеного в дію Указом Президента України від 24.02.2022 №70/202 (ресурс доступу: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/n0033525-22#n2 ) Міністерство, заклади та установи освіти визначені співвиконавцями Плану заходів у п.2.7.4. щодо створення умов для медичної, психологічної, педагогічної реабілітації та соціальної реінтеграції дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів.

Розуміючи, що перед освітянами постає багато завдань, пов’язаних із знаннями у царині психології, практичні психологи кафедри педагогіки, психології та менеджменту освіти Комунального навчального закладу Київської обласної ради «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів»  долучаються до допомоги потерпілим та у співпраці з Міністерством освіти і науки України та іншими партнерами розвивають гуманітарну ініціативу «Вистояти. Перемогти. Відродитися», метою якої є підтримка психологічної стійкості на національному та індивідуальному рівні та організація фахової професійної допомоги у відновленні психічного здоров’я потребуючим того особам, що потерпіли внаслідок війни в Україні.

На Facebook-сторінці https://www.facebook.com/profile.php?id=100079501664864 фахівцями кафедри викладаються просвітницькі матеріали для зміцнення психологічної стійкості та подолання викликів війни, техніки самодопомоги для дітей та дорослих, посилання на записи онлайн-вебінарів провідних психологів.

Запрошуємо відвідати нашу сторінку і фейсбуці де  ми радо ділимося усім, що вважаємо цінним в даний час.

Джерело: сайт КНЗ КОР "КОІПОПК"


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано