A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Онлайн-зустріч з педагогами «Освітній процес в умовах воєнного стану: допомога, підтримка, комунікація»

Дата: 15.04.2022 12:13
Кількість переглядів: 92

14 квітня 2022 року відділом освіти Сквирської міської ради та центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено чергову онлайн – зустріч з педагогами «Освітній процес в умовах воєнного стану: допомога, підтримка, комунікація».

Під час засідання педагоги ознайомилися з методичними рекомендаціями щодо організації освітнього процесу у 20212022 навчальному році в початковій школі в умовах воєнного стану та з рекомендаціями ДСЯО щодо особливостей викладання навчальних предметів в умовах воєнного стану.

Також учасникам зустрічі були надані практичні поради  як подружити дітей під час воєнної дистанційки, які техніки і методи роботи з дітьми застосовувати для заспокоєння, зняття стресу, які вправи використовувати для подолання паніки.

Для практичного використання в роботі педагоги ознайомилися з базою ресурсів «Уміти» та відеороликом від ДСНС України  «Дивні знахідки. В чому небезпека?», пам’ятками «Поради батьками. Вправи для зняття напруги», «Як дорослим говорити з дітьми про офлайн-поведінку під час війни», «Інформаційна безпека в медіапросторі», «Вправи для критичного оцінювання інформації».

Під час виконання практичних вправ педагоги активно взаємодіяли, спілкувалися, висловлювали слова підтримки та побажання один одному. Зустріч пройшла у дружній щирій атмосфері, під час якої кожен педагог мав змогу висловитися та поділитися своїми роздумами.

Наступна зустріч в онлайн режимі відбудеться 21 квітня о 16:00.

Тримаймося разом та наближаймо нашу з вами перемогу!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано