A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Онлайн-зустріч з педагогами «Освітній процес в умовах воєнного стану: допомога, підтримка, комунікація»

Дата: 22.04.2022 09:28
Кількість переглядів: 110

21 квітня 2022 року відділом освіти Сквирської міської ради та центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено чергову онлайн – зустріч з педагогами «Освітній процес в умовах воєнного стану: допомога, підтримка, комунікація».

Під час засідання Олена Кислюченко, консультант ЦПРПП, ознайомила учасників зустрічі з пропозиціями КНЗ КОР «КОІПОПК» щодо проходження  курсів підвищення фахової кваліфікації керівними та педагогічними працівниками закладів загальної середньої, дошкільної, позашкільної освіти та  формування замовлення на 2023 рік.

Любов Котяй, директор ЦПРПП, ознайомила з особливостями ефективного онлайн-навчання в умовах війни, з корисними сервісами та платформами для навчання, саморозвитку й отримання допомоги. Для практичного використання в роботі педагоги отримали пам’ятку «Правила безпеки дітей у цифровому просторі», ідеї для уроку «Хто захищає нашу Україну?» та корисні підказки «Як створити ситуацію успіху під час онлайн-уроку»

Під час виконання практичних вправ педагоги активно спілкувалися в чаті, ділилися своїми ідеями, думками та побажаннями миру та перемоги нашій країні.

Наступна зустріч в онлайн режимі відбудеться 28 квітня о 16:00.

Тримаймося разом та наближаймо нашу з вами перемогу!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано