A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Онлайн-зустріч з педагогами «Освітній процес в умовах воєнного стану: допомога, підтримка, комунікація»

Дата: 13.05.2022 13:59
Кількість переглядів: 197

12 травня 2022 року відділом освіти Сквирської міської ради та центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено чергову онлайн – зустріч з педагогами «Освітній процес в умовах воєнного стану: допомога, підтримка, комунікація».

Під час засідання педагоги ознайомилися з методичними рекомендаціями щодо окремих питань завершення 2021/2022 навчального року у сфері загальної середньої освіти, розроблені КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» та з матеріалами щодо  психологічної підтримки дітей на сайті Освітнього омбусмена України.

Для практичного використання в роботі педагоги ознайомилися із збіркою матеріалів про освіту від «Освіторії», банком тестових завдань від «Освітня агенція міста Києва», добіркою «Стійкість для стійких: 20 коротких відео із практиками для дітей та дорослих», техніками врегулювання стресу, онлайн тренажером «Відновлюємо рівновагу», розкладом вебінарів з підготовки до національного мультипредметного тесту на платформі iLearm.

Також педагоги обговорили ідеї для завершення навчального року та онлайн проведення шкільного випускного, взяли активну участь у практиках «Як ви?», «Написати в повітрі своє ім’я», «Думки. Емоції. Настрій», «Шість капелюхів мислення», «Ай, молодець!» та долучилися до колективної роботи у сервісі Canva.

 

Наступна зустріч в онлайн режимі відбудеться 19 травня о 16:00.

Тримаймося разом та наближаймо нашу з вами перемогу!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано