A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

НОВИНИ ЦЕНТРУ

Нарада щодо створення та організації роботи онлайн садочка на Сквирщині

24, 27 лютого 2023 року  на базі Сквирського центру професійного розвитку педагогічних працівників проведено інструктивно-методичну нараду для керівників закладів дошкільної освіти щодо створення та організації роботи онлайн садочка на Сквирщині.

12:20 01.03.2023

Майстер-клас Оксани Шевченко на тему «Застосування нетрадиційних технік на уроках образотворчого мистецтва»

21 лютого 2023 року на базі Сквирського центру професійного розвитку педагогічних працівників відбувся майстер-клас Шевченко Оксани Василівни, вчителя вищої кваліфікаційної категорії Шамраївського НВК, в онлайн режимі.

11:29 22.02.2023

Консультація «Про організацію та проведення превентивної виховної діяльності щодо навчання дітей з попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів»

17 лютого 2023 року Сквирським центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено консультацію «Про організацію та проведення превентивної виховної діяльності щодо навчання дітей з попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів» для заступників директорів та класних керівників закладів освіти громади.

11:48 20.02.2023

Засідання професійної спільноти вчителів мовно-літературної галузі на тему «Втілення стандартів НУШ на уроках мови та літератури»

16 лютого 2023 року відбулося засідання професійної спільноти вчителів мовно-літературної галузі на тему «Втілення стандартів НУШ на уроках мови та літератури».

12:35 18.02.2023

Національно-патріотичний інтенсив «Джура як життя». Сесія «Рекомендації щодо написання та оформлення звітів та книги звитяг». Інструктивно-методична нарада «Про організацію виховної та правовиховної роботи в закладі освіти»

15 лютого 2023 року відбувся національно-патріотичний інтенсив «Джура як життя». Сесія «Рекомендації щодо написання та оформлення звітів та книги звитяг» для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, керівників роїв закладів освіти Сквирщини.

10:59 16.02.2023

Засідання професійної спільноти вчителів історії на тему «Цифрова дидактика в процесі навчання історії»

14 лютого 2023 року відбулося засідання професійної спільноти вчителів історії у онлайн форматі на тему «Цифрова дидактика в процесі навчання історії». Експерт засідання, Чмеренко Анатолій Вікторович, вчитель історії Шамраївського НВК, поділився досвідом роботи з використання технологій, які забезпечують успішне вивчення історії в умовах воєнного стану та робить дистанційне та змішане навчання цікавим та насиченим.

09:33 16.02.2023

Онлайн консультація «Рекомендації щодо створення відповідних умов і привітної атмосфери для взаємодії учасників освітнього процесу і збільшення залученості батьків та опікунів»

10 лютого 2023 року на базі Сквирського ЦПРПП класним керівникам ЗЗСО та методистам ЗДО проведено консультацію «Рекомендації щодо створення відповідних умов і привітної атмосфери для взаємодії учасників освітнього процесу і збільшення залученості батьків та опікунів».

19:28 10.02.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано