A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Актуально

Готуємось до навчального року за реформою НУШ: базова середня школа

Реформа НУШ впевнено перейшла з початкової школи в базову. Попри війну, освітяни очікують на нові підручники та готуються навчати за «нушівськими» програмами. Як підготуватись учителям? Як працювати з програмами НУШ? Що потрібно знати про заповнення журналу у базовій школі? Зібрали для вас найцікавіші матеріали.

14:32 26.07.2023

ВИДАВНИЦТВО "РАНОК" ЗАПРОШУЄ НА ВЕБІНАР

27 липня о 15:00 видавництво "Ранок" запрошує на вебінар Світлани Литовченко «Інклюзивна освіта. Складання індивідуальної програми для осіб з ООП». У ході вебінару говоритимуть про: функції, структуру та ключові аспекти підготовки Індивідуальної програми розвитку; адаптацію та модифікацію в освітньому процесі.

09:33 26.07.2023

ОПРИЛЮДНЕНО ПЕРЕЛІК МОДЕЛЬНИХ ПРОГРАМ ДЛЯ 7–9 КЛАСІВ

Міністерством освіти й науки оприлюднений перелік модельних програм для 7–9 класів НУШ, яким надано гриф МОН. Модельні програми можуть застосовуватися вчителями при створенні власних навчальних програм, які мають бути затверджені педагогічною радою школи.

09:32 26.07.2023

ПОРАДНИК ДЛЯ ВИХОВАТЕЛІВ

УІРО презентував оригінальний та комплексний Порадник для вихователів «Подбайте про безпеку дитини». Чим він особливий? У Пораднику зібрано рекомендації та поради, як уберегти дітей від небезпеки надворі, у приміщеннях закладу освіти, а також в умовах війни. Ознайомитись із Порадником можна за покликанням: http://surl.li/jjyia

09:31 26.07.2023

СЕРТИФІКАЦІЯ ВЧИТЕЛІВ БАЗОВОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ: ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ

З 2019 року в Україні було запроваджено процедуру сертифікації вчителів початкових класів. Цьогоріч Міністерство освіти і науки України поширює сертифікацію на інші категорії педагогічних працівників, розпочавши пілотування процедур для деяких категорій учителів базової ланки середньої освіти. Уже за тиждень учителі математики та української мови і літератури, які забезпечують реалізацію нового Державного стандарту на першому циклі базової загальної середньої освіти, зможуть зареєструватися для проходження сертифікації.

09:19 26.07.2023

Понад 50 ресурсів: пісні, мультфільми, казки, ідеї для дітей молодшого віку українською мовою

Дитяча сімейна психологиня Світлана Ройз пояснює, чому дітям молодшого віку дуже важливо дивитись продукти саме українською мовою і пропонує добірку відповідного контенту.

09:16 26.07.2023

Добірка ігор для комунікації батьків і дітей

ГО "Смарт освіта" підготували для вас цікаву добірку ігор для комунікації батьків і дітей. Щоб час, проведений із сімʼєю був корисним і пізнавальним, радимо ігри від дитячої та сімейної психологині Світлана Ройз.

14:54 25.07.2023

ОПУБЛІКОВАНО ЗБІРНИК МАТЕРІАЛІВ КРУГЛОГО СТОЛУ «Використання штучного інтелекту в освіті: ChatGPT і більше»

Використання штучного інтелекту в освіті: ChatGPT і більше: збірник матеріалів круглого столу, 14 червня 2023 року, Україна / Відповід. за вип.: А. Яцишин. – Київ: УкрІНТЕІ, 2023. – 53 с. http://www.uintei.kiev.ua/.../default/files/an-mor-dos_0.pdf

16:04 24.07.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано