A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Актуально

Презентовано перший україномовний мобільний застосунок для розвитку мовлення

  Вчора, 17 червня 2021 року, за участю заступника Міністра освіти і науки України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Артура Селецького відбулась презентація першого україномовного застосунку для розвитку мовлення.

13:56 18.06.2021

Підсумки тижня в освіті: головні події

Завершується основна сесія ЗНО-2021. У вівторок, 15 червня, проведенням тестування з географії завершиться основна сесія ЗНО. Вже найближчим часом розпочнеться оголошення результатів тестування, які вступники використовуватимуть під час вступної кампанії.

09:18 14.06.2021

Освітній процес у закладах дошкільної освіти – відбулась Всеукраїнська науково-практична онлайн-конференція

Про якісне і доступне дошкілля, впровадження Базового компонента дошкільної освіти, дослідження за методикою ECERS-3 та багато іншого йшлося під час Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Освітній процес у закладах дошкільної освіти: сутність та інноваційний потенціал», яка відбулася 9 червня 2021 року.

09:12 11.06.2021

Підсумки тижня в освіті: головні події

  В Україні триває основна сесія зовнішнього оцінювання. Цього тижня відбулось тестування учасників з української мови і літератури та історії України. Наступного тижня відбудеться ЗНО з фізики та біології. Оголошення результатів тестування відбудеться у другій половині червня.

10:07 07.06.2021

Підсумки тижня в освіті: головні події

В Україні триває основна сесія зовнішнього оцінювання. Цього тижня відбулось тестування учасників з іноземних мов та математики. Наступного тижня відбудеться зовнішнє оцінювання ще з двох наймасовіших предметів – української мови і літератури та історії України.

08:58 31.05.2021

Перспективи розвитку якісної дошкільної освіти – відбулась нарада МОН з представниками органів управління освітою

Про основні аспекти розвитку якісної дошкільної освіти, з-поміж яких – наступність між дошкіллям та початковою школою, підвищення професіоналізму педагогів та харчування в дитсадках, йшлося під час наради зі спеціалістами з дошкільної освіти обласних органів управління освітою. Нарада відбулась сьогодні, 26 травня 2021 року, за участі заступниці Міністра освіти і науки України Віри Рогової.

09:24 27.05.2021

Проєкт нового Порядку конкурсного відбору підручників та фактори, які впливають на їхню якість – відбулись комітетські слухання щодо якості навчальної літератури для шкіл

Міністерство освіти і науки та Інститут модернізації змісту освіти розпочали перегляд чинної системи відбору шкільних підручників, зокрема – розробили проєкт нового Порядку конкурсного відбору підручників (крім електронних) та посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти та педагогічних працівників. Про це йшлося сьогодні, 26 травня 2021 року, під час слухань у Комітеті Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій на тему «Якість підручників та навчальних посібників для Нової української школи».

09:20 27.05.2021

Концепція цифрової трансформації освіти і науки: МОН запрошує до громадського обговорення

МОН підготувало та пропонує для громадського обговорення проєкт Концепції цифрової трансформації освіти і науки на період до 2026 року, яка представляє комплексне системне стратегічне бачення цифрової трансформації цих сфер та відповідає засадам реалізації органами виконавчої влади принципів державної політики цифрового розвитку, що затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 30 січня 2019 р. №56, а також пріоритетним напрямам та завданням (проєктам) цифрової трансформації на період до 2023 року, схваленим розпорядженням Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року № 365-р.

09:09 26.05.2021

Дитиноцентризм, роль вчителя, нові підходи до навчання – педагоги й партнери пілотування НУШ взяли участь в онлайн-конференції «Агенти змін»

Під час заходу «Агенти змін» щодо підсумків пілотування Нової української школи в 1-4 класах вчителі-практики й партнерські організації, які супроводжують реформу, поділились найкращими практиками впровадження НУШ, підтримки педагогів та інноваційними підходами до навчання. Онлайн-конференція відбулася сьогодні, 24 травня 2021 року.

09:44 25.05.2021

Підсумки тижня в освіті: головні події

В Україні стартувало проведення ЗНО-2021. 21 травня в Україні розпочалась основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Цьогорічна кількість зареєстрованих учасників є однією найбільших за останні роки – майже 390 тисяч осіб.

09:07 24.05.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано