A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Реєстрація на безшкотовні тренінги з розвитку комп'ютерних навичок («Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України» GIZ)

Дата: 19.07.2022 10:19
Кількість переглядів: 97

Керівникам державних адміністрацій, комунальних закладів соціального захисту, охорони здоров’я і освіти.

 

 Благодійна організація «Благодійний фонд «КІ ФАНД»» в рамках проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України», що здійснюється Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального уряду Німеччини, продовжує проведення Тренінгів з розвитку комп’ютерних навичок, на безоплатній основі, для персоналу закладів соціального захисту та охорони здоров’я у громадах-партнерах. 

Тренінги з розвитку комп'ютерних навичок проводилися з листопада 2021 року в східних областях України, та, в зв’язку з воєнними діями  були призупинені з 24 лютого 2022 року.

 З радістю повідомляємо, що ми відновлюємо навчання та розширюємо його географію. Відтепер проходити тренінги з розвитку комп'ютерних навичок можуть співробітники закладів обласних адміністрацій, районних, міських та ОТГ, закладів соціальної сфери (УПСЗН, терцентри, реабілітаційні центри, центри соціальних послуг тощо), охорони здоров’я та освіти у будь-якому регіоні України, крім тимчасово окупованих територій.

Важливо: брати участь можуть лише працівники закладів ДЕРЖАВНОЇ чи КОМУНАЛЬНОЇ форми власності.

Тренінги проводяться з 25 травня 2022 року в режимі он-лайн.

Теми і формат тренінгів: 

Ми розробили 8 тем рівня “Початківець”. Будь-який співробітник закладу зазначених вище сфер може зареєструватися та пройти тренінг з будь-якої теми або з усіх тем, які його зацікавлять. Кожна тема складається з різної кількості модулів, які будуть проводитись один раз на тиждень. Тривалість одного модуля - 2 години. Теми і кількість модулів вказані в таблиці:

 

Номер

Тема

Кількість 2-годинних модулів

Наявність сертифікату про проходження тренінгу

1

Базові навички роботи з комп'ютером, операційні системи, будова комп'ютера

2

+

2

MS Office Excel 

3

+

3

MS Office Word

3

+

4

MS Office Powerpoint

1

-

5

Інтернет і електронна пошта 

2

+

6

Робота з Google-документами. Електронний документообіг

3

+

7

Безпека і захист даних 

1

-

8

Соціальні мережі і нові медіа 

1

-

 

Щоб взяти участь в онлайн тренінгах з теми, яку ви обрали, потрібно зареєструватися через інструмент Календар.

Він знаходиться у загальному доступі і дозволяє кожному учаснику реєструватися самостійно.

 

  1. Для реєстрації кожному бажаючому необхідно перейти до Календаря за посиланням: https://teamup.com/kshv1tq4rmguxp3h7g , перейти на бажаний тиждень навчання (детальніше див. прикріплений документ “Інструкція Календар”), обрати необхідну тему (можна не одну, а декілька), у зручний день та час її проходження та зареєструватися. Детальна Інструкція по реєстрації у вкладенні до цього листа.

  2. Кількість учасників в одній групі обмежена (20 осіб), тому, якщо форма реєстрації виявиться закритою, це означатиме, що група уже заповнена і вам необхідно обрати інший день та час з бажаної теми, і зареєструватися до іншої групи. Якщо є вільні місця, в одну групу можна реєструватися усім колективом, але у кількості не більше 20 осіб.

  3. Кожен працівник закладів соціального захисту, установ охорони здоров’я чи освіти може зареєструватись на всі теми, які йому необхідні і доступні у переліку. Всього 8 тем.

  4. Звертаємо увагу, що кожна тема складається з різної кількості Модулів (таблицю з Модулями наводили вище), але реєструватися необхідно ЛИШЕ НА ПЕРШИЙ МОДУЛЬ, на наступні модулі ви будете зареєстровані автоматично.  Звертайте увагу на нумерацію груп, коли ви дивитеся дати наступних модулів. Це має бути одна і та ж група, наприклад Група 45, Модуль 1; Група 45, Модуль 2; Група 45, Модуль 3. Тривалість будь-якого Модуля - 2 години. Як правило, наступні модулі проходитимуть у той же день тижня,  у такий же  час.

  5. Про успішну реєстрацію ми повідомимо кожного особистим листом напередодні тренінгу на електронну пошту, яка буде вказана у реєстраційній формі.  У листі також будуть вказані дні та час кожного модулю та посилання, за яким можна буде приєднатися до навчання у вказані дні. Це посилання буде продубльоване у календарі (з нього також можна заходити у вебінарну кімнату). 

  6. На вказаний в реєстраційній формі телефонний номер у день заняття буде надіслане смс-повідомлення з нагадуванням про час заняття. 

  7. Якщо ви не може бути присутнім на одному з наступних модулів, вам потрібно буде зареєструватись на відповідний модуль з цієї ж теми, але до іншої групи в Календарі. (Порада: ви можете обрати того ж викладача, у якого були на минулому модулі) 

  8. Наприклад, ви бажаєте  пройти тему 2 MS Office Excel. Ваші кроки:

  1.  Перевіряєте  по таблиці кількість модулів. Отже, ця тема складається з 3-х Модулів.

  2. Переходите за посиланням в Календар, знаходите тему, яка буде проходити у зручну для вас дату та час та реєструєтесь лише на Модуль 1.

  3. Реєстрація на другий та третій модуль  буде автоматичною 

  4. Напередодні тренінгу отримуєте лист-запрошення та відповідаєте на нього, щоб підтвердити свою участь (листи відправляємо в робочий час з 9.00 до 18.00, якщо ви зареєструвались напередодні тренінгу після 18.00, то можете приєднатися до тренінгу за відповідним посиланням в Календарі без підтвердження листом).

  5. У день тренінгу отримуєте смс із нагадуванням часу тренінгу. 

  6. У зазначений час підключаєтеся за посиланням з листа чи Календаря до тренінгу.

  7. У день наступного модулю ви також отримуєте смс із нагадуванням про час початку тренінгу

  8. Звертаємо увагу, що під час останнього Модуля, всім присутнім на занятті учасникам буде надіслане невелике та просте домашнє завдання, а після його виконання і перевірки надісланий сертифікат про проходження курсу.

 

 

ВАЖЛИВО: 

Тренінги (вебінари) будуть проводитися  на платформі MS TEAMS.

!!!  Інструкція  зі встановлення та користування платформою MS TEAMS   знаходиться у вкладенні до цього листа.  Будь ласка, ознайомтесь з інструкцією заздалегідь та встановіть MS TEAMS на своєму ПК до початку тренінгу. 

Якщо у вас виникнуть питання при встановленні MS  TEAMS - зверніться до IT-фахівця вашого закладу.

 

!!! Просимо пересилати цей лист колегам, які також можуть бути зацікавлені у проходженні цих тренінгів.

 

У разі необхідності, при появі будь-яких організаційних питань, телефонуйте Пн-Пт з 9.00 до 18.00:

Ляшенко Оксана - асистент координатора, 068 509 20 69

Карплюк Надія – координатор проекту, 067 311 5041 (лише Viber)

Інструкція з використання веб-додатку Teams за допомогою мобільних пристроїв (телефонів, планшетів)

Інструкція по приєднанню до онлайн-зустріч

Інструкція з реєстрації на Тренінги з підвищення комп’ютерних навичок


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано