A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Безкоштовний курс «Навчання з попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів»

Дата: 25.07.2022 14:46
Кількість переглядів: 78

На сьогодні Україна є країною з найбільшим забрудненням території мінами та вибухонебезпечними предметами у світі. Через це різко зросла небезпека травмування і загибелі внаслідок неправильного поводження з боєприпасами та вибухонебезпечними предметами. Тому навчання з попередження ризиків набуває все більшої актуальності.

???? Prometheus запрошує пройти безкоштовний курс «Навчання з попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів». На ньому ви отримаєте знання і навички щодо навчання дітей і дорослих правил безпечної поведінки в умовах наявності загроз від мін та вибухонебезпечних предметів.

? Курс буде корисним керівникам підприємств та установ для проведення заходів із техніки безпеки з метою профілактики випадків смертей і травмування співробітників від мін та ВНП, вчителям під час шкільного процесу, а також широкому загалу читачів для формування правильної поведінки в умовах загрози.

Програма розроблена ГО "Асоціація саперів України" за підтримки Державного департаменту США через Посольство США в Україні та сприяння Міністерства освіти та науки України на основі навчально-методичного посібника «Навчання населення з попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів».

?? Зареєструватися: https://courses.prometheus.org.ua/.../course-v1.../about...


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано