A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Інструктивно-методична онлайн нарада «Громадянська та історична освіта у 2022/2023 навчальному році: реалії та перспективи»

Дата: 08.09.2022 11:19
Кількість переглядів: 74

6 вересня 2022 року, відбулася інструктивно-методична онлайн нарада «Громадянська та історична освіта у 2022/2023 навчальному році: реалії та перспективи» для професійної спільноти вчителів громадянської та історичної галузі.

З інструктивно-методичними рекомендаціями щодо організації освітнього процесу у 5 класах НУШ,  вчителів громадянської та історичної галузі ознайомила Людмила Щур, вчитель історії Сквирського академічного ліцею №2.

Про реалізацію завдань Державного стандарту базової середньої освіти (2020 р)  та  Державного стандарту базової і повної  загальної середньої освіти (2011 р) наголосила Тетяна Лисак, вчитель історії Сквирського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 . Акцент уваги зосереджено на оновлених програмах з всесвітньої історії , історії України (6 – 11 клас) та  компетентнісному підході до навчання.

Про оновлення програм та інноваційні підходи  до організації освітнього процесу на уроках основ правознавства та громадянської освіти наголосила Олена Доліненко,  вчитель правознавства Сквирського академічного ліцею №2. З огляду на новітні методологічні принципи викладання, звернула увагу  на тому, що людина, її права і свободи є найвищою цінністю демократичного суспільства.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано