A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Національно-патріотичний інтенсив «Джура як життя». Сесія «Рекомендації щодо написання та оформлення звітів та книги звитяг». Інструктивно-методична нарада «Про організацію виховної та правовиховної роботи в закладі освіти»

Дата: 16.02.2023 10:59
Кількість переглядів: 57

15 лютого 2023 року відбувся національно-патріотичний інтенсив «Джура як життя». Сесія «Рекомендації щодо написання та оформлення звітів та книги звитяг» для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, керівників роїв закладів освіти Сквирщини.

Інна Майорко, методист Сквирського центру творчості, ознайомила педагогів з вимогами та надала рекомендації щодо написання й оформлення звітів та книги звитяг для участі роїв в І етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Любов Котяй, директор ЦПРПП, надала практичні поради щодо якісної та результативної організації роботи рою для участі в Грі.

Лариса Мазур, спеціаліст відділу освіти Сквирської міської ради, провела для заступників директорів з виховної роботи інструктивно-методичну нараду «Про організацію виховної та правовиховної роботи в закладі освіти».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано