A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Онлайн консультація «Пам’ятка дій педагога в ситуації булінгу. Відповідальність та поради щодо організації профілактичної роботи з протидії булінгу»

Дата: 31.03.2023 21:53
Кількість переглядів: 53

31 березня 2023 року директором Сквирського ЦПРПП проведено онлайн консультацію для класних керівників закладів освіти громади «Пам’ятка дій педагога в ситуації булінгу. Відповідальність та поради щодо організації профілактичної роботи з протидії булінгу».

Педагоги обговорили, систематизували та розширили знання з такої важливої теми як профілактика булінгу в закладах освіти. Колеги отримали для використання в роботі алгоритми та пам’ятки «Що важливо пам’ятати, працюючи з проявами булінгу», «Порядок застосування заходів виховного впливу: відповіді на запитання», «Як побороти булінг: інструкція для дітей, батьків та вчителів», ознайомилися з соціально-педагогічним потенціалом відновних практик. Також вчителі попрактикувалися у вдосконаленні навичок під час участі у вправах «Термометр щастя», «Булінг чи піддражнювання», грі «Способи розвязання конфлікту».

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано