A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Освітня студія «Поради та рекомендації до впровадження нового Держстандарту в 6 класі для вчителів мовно-літературної (іншомовної) освітньої галузі: ділимося досвідом»

Дата: 10.04.2023 13:51
Кількість переглядів: 39

06 квітня 2023 року у Сквирському академічному ліцеї вчителі англійської мови Пясецька Олена Олександрівна і Новосельчан Олена Станіславівна провели освітню студію «Поради та рекомендації до впровадження нового Держстандарту в 5-6 класах для вчителів мовно-літературної освітньої галузі: ділимося досвідом».Захід проведений був у формі тренінгу у рамках педагогічного інтенсиву.

На початку вчителі в групах опрацювали Державний стандарт базової середньої освіти та особливості модельних програм з англійської мови. Акцентувалася увага на елементах геймифікації на уроках. Учасники студії взяли участь у декількох айсбрейкерах, змогли оцінити плюси використання лексичних та граматичних ігор в освітньому процесі НУШ (“Introducing a stranger”, “Running dictation”, “Sometimes/always/never”, “Pass the clap!”, “Line up!”, “I don’t want to boast but…”, “The Magic Ball”, “Sentence extender”.) Вчителі активно долучилися до вікторини Kahoot, про особливості створення якої розповіла Олена Олександрівна Пясецька. Переглянувши мультфільм “Because of a teacher”, кожен педагог надав фідбек стосовно НУШ.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано