A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Освітня студія «Поради та рекомендації до впровадження нового Держстандарту в 6 класі для вчителів мистецької освітньої галузі: ділимося досвідом»

Дата: 11.04.2023 15:49
Кількість переглядів: 49

07 квітня 2023 року у Сквирському академічному ліцеї вчителька музичного мистецтва Чебан Альона Дмитрівна провела семінар-тренінг у формі освітньої студії "Поради та рекомендації щодо до впровадження нового Держстандарту в 5-6 класах для вчителів мистецької освітньої галузі: ділимося досвідом".

Тема семінару-тренінгу - "Організація освітнього процесу в пілотному 6 класі Нової української школи: компетентністний підхід". На початку заходу вчителі опрацювали Держстандарт базової середньої освіти та модельні програми з мистецтва. Була акцентована увага на мистецьких компетентностях і наскрізних вміннях базової середньої освіти. Під час тренінгу учасники студії виконували творчі завдання у групах, які були спрямовані на три складові базової середньої освіти мистецької освітньої галузі: мистецька грамотність, мистецька діяльність та мистецька комунікація. Зміст завдань акцентувався на засобах музичної виразності через різні види діяльності. Ключові компетентності та наскрізні вміння були реалізовані через виконання вправ: "Динамічна нерівність", "Імпровізація мелодії і ритму", "Моя уява та емоційні образи", "Музичний настрій ", "Брати лади". Наприкінці заходу учасники об'єдналися у вивченні веселої розважальної пісні за новою програмою 6 класу - "Selfy Party" з грою на музичних інструментах.

Наостанок семінару-тренінгу відбулася прем'єра авторської пісні "Нескорена" Чебан Альони Дмитрівни у виконанні гурту "LIBERTY". Учасники студії поділилися своїми прекрасними враженнями від проведеного заходу та отриманим досвідом, який вони для себе взяли. Протягом семінару-тренінгу панувала приємна, активна, весела , творча та захоплива атмосфера.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано