A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Добірка матеріалів про надання психологічної підтримки учасникам освітнього процесу

Дата: 21.07.2023 11:37
Кількість переглядів: 12

У квітні 2023 року Верховна Рада України внесла зміни до ст.51 Закону України «Про повну загальну середню освіту» (нормативно-правовий акт набув чинності 05.06.2023). Згідно з нововведенням не менше 10 відсотків загальної кількості годин підвищення кваліфікації обов'язково мають бути спрямовані на вдосконалення компетенцій щодо надання психологічної підтримки учасникам освітнього процесу. І це дійсно важливо! Адже умови війни вимагають від освітян великих резервів самовладання та саморегуляції, які дозволять перетворити заклад освіти на острівець стабільності та емоційної безпеки. Аби допомогти педагогам покращити знання та навички за цим напрямом, знайти ефективні інструменти подолання стресу і способи адаптації до кризових умов, НаУрок проводить Всеукраїнську інтернет-конференцію «Практичний інтенсив: вправи для психологічного розвантаження». Під час ефіру спікери поділяться цікавим досвідом щодо застосування ефективних прийомів, які допоможуть впоратись з тривогою та зберегти емоційний стан.

А ще  підготували добірку  освітніх продуктів, яка допоможе педагогам налагодити комфортну психологічну взаємодію з учасниками освітнього процесу та підвищити рівень професійної майстерності.

Детальніше за посиланням https://naurok.com.ua/post/nadannya-psihologichno-pidtrimki-uchasnikam-osvitnogo-procesu-potreba-chasu-ta-vimogi-zakonodavstva?fbclid=IwAR18EunGGtoy8gXJsHeES2V8OK5tDBMj2VCmTNun1BCHtbuxKbcCumRCsnc


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано