A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Практикум «21 крок до ресурсності вчителя»

Дата: 21.07.2023 11:50
Кількість переглядів: 94

ГС «Освіторія» спільно з Оленою Гоноровською запускає тритижневий онлайн-практикум для вчителів про прості інструменти та техніки, які допомагають керувати внутрішніми ресурсами, підтримувати себе і людей навколо. Розпочнеться практикум 31 липня і триватиме до 20 серпня.

🔝 На меті практикуму – перед новим навчальним роком надати освітянам мотивацію та навички знаходити свою точку опори, розслаблятися в умовах стресу, відновити емоційну стійкість та мати здоровий сон 😴

Учасники дізнаються та обговорять:

📌 базові практики заземлення, які повертають в проживання стану «тут і зараз»;
📌 концепцію есенціалізму - «нічого зайвого»;
📌 як хронічний і гострий стрес впливає на ресурсність;
📌 практику глибинного розслаблення;
📌 лайфхаки здорового сну;
📌 основи емоційного інтелекту;
📌 як гнів перетворити на ресурс;
📌 як відновити емоційну стійкість;
📌 як мислити, як раціональний оптиміст;
📌 навички самопідтримки.

🎙 Авторка практикуму – Олена Гоноровська, організаційна і кар’єрна консультантка з 16-річним досвідом, працює з темами управління персоналом, лідерства, комунікацій, енергії команди, вигорання. Останній рік прицільно займається темою ресурсності.

💬 «Найефективніший спосіб стимулювати нейропластичність — діяти по-іншому. При цьому маленька дія краща за великі усвідомлення і плани. А якщо ця дія стає регулярною — все, ми на найбільш ефективному шляху до розвитку, незалежно від віку! Навіть найпростіша нова звичка, наприклад, почати чистити зуби іншою рукою чи медитувати дві хвилини перед сном — дасть результати. Наша задача на 21 день — практичні мікрокроки в напрямку ресурсності», — пояснює вона.

📄 Щодня впродовж практикуму учасники отримуватимуть текстові та аудіоматеріали, присвячені винесеним темам. Учасники разом з авторкою практикуму зможуть обговорювати інформацію у коментарях до кожного з матеріалів.

У разі проактивного запиту від аудиторії можливими будуть й відео зустрічі для обговорення тематичних блоків. По завершенні практикуму Олена Гоноровська проведе з учасниками сесію запитань-відповідей у Zoom 📺

👉👉 Участь у практикумі безплатна при попередній реєстрації за посиланням: https://bit.ly/3Q3wdHw

❕ Практикум триватиме до 20 серпня в закритому Telegram-каналі (посилання на який отримаєте в електронному листі після реєстрації) та потребуватиме 15-20 хв часу щодня в зручний час. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано