A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

ОПРИЛЮДНЕНО ПЕРЕЛІК МОДЕЛЬНИХ ПРОГРАМ ДЛЯ 7–9 КЛАСІВ

Дата: 26.07.2023 09:32
Кількість переглядів: 24

Міністерством освіти й науки оприлюднений перелік модельних програм для 7–9 класів НУШ, яким надано гриф МОН. Модельні програми можуть застосовуватися вчителями при створенні власних навчальних програм, які мають бути затверджені педагогічною радою школи.

Згідно з наказом відомства, до переліку включено 20 модельних програм з більшості шкільних предметів.

Зокрема, процедуру грифування пройшли 2 програми з української мови, 2 програми з інтегрованого курсу літератур (української та зарубіжної) та по 1 програмі з української літератури та зарубіжної літератури.

Також міністерський гриф отримали 2 програми з інтегрованого курсу історії, по 2 програми з алгебри та геометрії та 1 з математики.

Окрім того, до переліку програм увійшло по 2 програми з технологій та мистецтва та по 1 програмі з фізичної культури, біології, здоров’я, безпеки та добробуту.

Як відомо, модельна програма, порівняно з навчальною, не вказує кількість годин, порядок вивчення тем і інструментарій для вчителя. Вона лише визначає зміст предмета та орієнтовну послідовність тем, а також різновиди діяльності учнів та очікувані результати навчання.

Ознайомитися з наказом можна за покликанням: http://surl.li/jlmts


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано