A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Ми до вас з чудовими новинами! Маємо нового партнера ініціативи з відновлення освітнього процесу «Школо, ми разом!» — компанію EdPro. Будемо разом долати освітні втрати

Дата: 21.08.2023 14:08
Кількість переглядів: 14

Познайомимося ближче! Компанія EdPro.ua розробляє інтерактивне обладнання та освітні рішення, а також має власні онлайн-курси для підвищення кваліфікації вчителів у використанні технологій на уроках. Їхні курси вже пройшли понад 30 000 учасників! Учителі усіх предметів можуть збільшити цю цифру та навчитися працювати з освітньою системою «Mozaik» та програмою «MozaBook».

🕹️Що таке mozaBook? Це інтерактивна програма, яка зробить уроки більш різноманітними та інтерактивними. За її допомогою можна в кілька кліків відкрити цифрові підручники та доповнити їх відео, аудіо, 3D-сценами та завданнями.

📋За успішне проходження освітніх курсів усі учасники отримують сертифікати про підвищення кваліфікації.

🗂️Кожен може вибрати актуальний для себе курс: з основ роботи з mozaBook та mozaWeb, з використання програмного комплексу «Mozaik» в дистанційній освіті, вчителями фізики, біології, хімії, географії, історії, математики, для НУШ 1-4 та 5-6 класів. Онлайн-курси від EdPro можна проходити у зручний час, а закріпити практичні навички допоможуть домашні завдання.

Хочете зробити уроки більш цікавими і пізнавальними для учнів? Долучайтеся до онлайн-навчання — edpro.ua/webinars

Поспішайте, курси доступні до 31 серпня!

🏫Подолання освітніх втрат є одним із пріоритетних напрямів ініціативи з відновлення освітнього процесу «Школо, ми разом!». Якщо ви представник бізнесу, неприбуткових організацій, благодійних фондів, партнерських і донорських організацій, лідер думок та прагнете підтримати ініціативу, зв’яжіться з нашою командою — school2gether@mon.gov.ua

Джерело: МОН


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано