A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Як подати власну історію або номінувати вчителя на Global Teacher Prize Ukraine 2023: практичний гайд

Дата: 21.08.2023 14:20
Кількість переглядів: 34

Global Teacher Prize Ukraine продовжує збирати історії вчителів, чий професійний досвід і віддана робота з дітьми уособлюють українське вчительство воєнного часу.

Кожна вчительська історія має велике значення та потребує висвітлення. Адже крім презентації особистих досягнень конкретного педагога, вона також відображає його вплив на учнів, школу і загалом громаду. Ці історії підкреслюють важливу роль учителів у суспільстві, сприяють впровадженню та поширенню нових педагогічних практик і методик і можуть стати прикладом для інших освітян.

«Цьогорічна премія — це «історія» про неймовірні історії, які щодня відбуваються в освітянському житті. Це можливість розповісти про свій шлях світу, зробити вклад, який увійде в скарбницю педагогіки України», — переконаний фіналіст Національної премії Global Teacher Prize Ukraine 2020, переможець у номінації «Вибір українців» GTPU 2020 Андрій Олійник.

Для саморозвитку кожного вчителя — це чудова можливість, додає пан Андрій. За його словами, сьогодні престиж професії залежить більшою мірою від самих учителів, а участь у премії підкреслює професіоналізм педагога та дає змогу кожному знайти свою родзинку та поділитися нею зі світом.

«Під час написання своєї історії важливо не боятися хизуватися здобутками, у жодному разі не думати, що твоя історія не варта уваги. Кожна історія має право бути почутою і буде почутою. Важливо лише в ній розкрити себе не тільки як учителя, але і як людину», — каже фіналіст.

Оскільки вчителям може бути непросто максимально відобразити свої досягнення, врахувавши воєнні виклики, команда Global Teacher Prize Ukraine підготувала практичний гайд:

він містить рекомендації з написання історій, які допоможуть структурувати думки та подати заявку належним чином;

приклади успішних історій покажуть, як учителю продемонструвати свій унікальний внесок у навчання та виховання учнів;

наведені критерії відбору допоможуть зрозуміти, на що звертати увагу, як зосередитися на головних аспектах своїх досягнень;

практичні поради підкажуть, як подати ідею освітнього проєкту, зрозуміло сформулювати та презентувати.

Джерело: сайт Освіторія


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано