A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

НОВИНИ ЦЕНТРУ

Семінар «Попередження та профілактика булінгу в освітньому середовищі» в онлайн форматі

04 січня 2021 року в рамках освітнього марафону «Ідеї та можливості педагогів Сквирщини» на базі Сквирського РЦПРПП відбувся семінар «Попередження та профілактика булінгу в освітньому середовищі».

15:43 04.01.2021

Групова консультація для заступників директорів

Групова консультація для заступників директорів 23 грудня 2020 року відбулася групова консультація «Оцінювання навчальних досягнень учнів та ведення класних журналів у початковій школі». Консультування відбувалося в форматі онлайн на платформі webclass. Участь у заході взяли заступники директорів з навчальної (навчально-виховної) роботи закладів загальної середньої освіти. Консультування провела Людмила Корбут, в.о. консультанта Сквирського РЦПРПП.

11:53 24.12.2020

Відбувся онлайн семінар

16 грудня 2020 року відповідно до плану роботи сектору освіти Сквирської райдержадміністрації відбувся онлайн семінар заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів на тему «Організація виховної роботи в закладах освіти в умовах карантину».

14:32 16.12.2020

Онлайн-консультування «Розвиток професійних компетентностей: через самоосвіту до професійного розвитку»

09 грудня 2020 року відбулося онлайн-консультування «Розвиток професійних компетентностей: через самоосвіту до професійного розвитку» для педагогів Сквирщини. Консультування провела Любов Котяй, директор Сквирського РЦПРПП. Педагоги ознайомилися із особливостями застосування СЕЕН практик, з програмним забезпеченням для створення креативних презентацій, каталогом електронних освітніх ресурсів та особливостями роботи на платформі webclass. На завершення вчителі отримали поради як зберегти психологічне здоров’я під час карантину.

11:58 10.12.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано