A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Український інститут розвитку освіти та ЮНІСЕФ презентували освітянам платформу Learning Passport

Дата: 13.01.2021 14:14
Кількість переглядів: 134

17 грудня Міністерство освіти і науки, Український інститут розвитку освіти та ЮНІСЕФ презентували освітянам платформу Learning Passport bit.ly/3nt3U4a, на якій буде акумулюватись у вільному доступі корисний та якісний цифровий контент – онлайн-курси, відео, текстові та інтерактивні матеріали.
Ця платформа розроблена та і вже успішно запроваджується в понад 20 країнах світу.
В Україні МОН, УІРО та ЮНІСЕФ зараз разом працюють над створенням якісного контенту для платформи, який може бути застосований для організації як дистанційної, так і змішаної форм навчання. Вже розроблена рамка критеріїв відбору матеріалів. Особлива увага приділяється інтерактивним курсам та матеріалам, що розвивають практичні навички в дітей та молоді та їхні соціально-емоційні компетентності.
«Ми очікуємо, що Learning Passport стане додатковою підтримкою для проєкту Всеукраїнська школа онлайн (ВШО) http://E-SCHOOL.net.ua. Освітяни зможуть застосовувати матеріали з Learning Passport як допоміжні до програм, що створені в межах ВШО. Матеріали можна буде адаптувати, а також створювати на їх базі власні уроки. Це дасть змогу вчителям бути більш гнучкими в організації освітнього процесу, зокрема під час дистанційного навчання, та враховувати потреби учнів», – зазначив заступник Міністра освіти і науки України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Артур Селецький.
Докладніше: bit.ly/2LMLWvs

« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано