A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Актуально

ЗАТВЕРДЖЕНО ПРОФЕСІЙНІ СТАНДАРТИ КЕРІВНИКА ТА ВИХОВАТЕЛЯ ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

 Міністерство освіти і науки розробило професійні стандарти "Керівник (директор) закладу дошкільної освіти" та "Вихователь закладу дошкільної освіти", вони затверджені Міністерством економіки України Відповідні накази № 620-21 та № 755-21 оприлюднено на сайті МОН.

15:00 22.10.2021

УРЯД ЗАТВЕРДИВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ЛІЦЕЙ

  Кабінет Міністрів затвердив Положення про ліцей, яке врегульовує основні засади діяльності ліцеїв як закладів загальної середньої освіти. Відповідне рішення було ухвалено 11 жовтня 2021 року під час засідання Уряду.

10:00 18.10.2021

МОН СПІЛЬНО З КОМАНДОЮ ПІДТРИМКИ РЕФОРМ МІНІСТЕРСТВА РОЗ’ЯСНИЛИ ОСОБЛИВОСТІ ОЦІНЮВАННЯ І ВЕДЕННЯ ЖУРНАЛІВ У 5-Х ПІЛОТНИХ КЛАСАХ НУШ

  У вересні 2021 року відбулась чергова робоча нарада представників Міністерства освіти і науки та Команди підтримки реформ МОН із керівниками 136 закладів загальної середньої освіти та регіональними координаторами, які є учасниками всеукраїнського інноваційного проєкту «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів ЗЗСО в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти».

09:15 13.10.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано