A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Актуально

Президент підписав закон щодо звільнення учнів від проходження ДПА у 2021 році

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19)» (щодо окремих питань завершення 2020/2021 навчального року)» № 1378-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 13 квітня поточного року.

11:52 27.04.2021

Підсумки тижня в освіті: головні події

До системи електронних журналів долучилось лише 270 шкіл. До системи е-журналів поки долучилась незначна кількість закладів освіти. Водночас Міносвіти планує подальший розвиток і розширення можливостей сервісу, зокрема, й для закладів професійної та вищої освіти.

09:08 26.04.2021

Річний план роботи школи як частина стратегії розвитку

Після розроблення стратегії розвитку школи перед директором постає важливе завдання – втілити її у життя. Заклад реалізує стратегію через систему планування, в основою якої — річний план роботи школи. Річний план дає змогу директорові ефективно організувати поточну діяльність закладу.

09:00 22.04.2021

Інструментарій для вчителів, методичне забезпечення, виховна складова навчання – МОН готується до запуску НУШ у 5-9 класах

Розроблення навчально-методичного та організаційно-методичного забезпечення для педагогів базової школи на засадах концепції НУШ – з-поміж пріоритетів МОН щодо впровадження реформи «Нова українська школа» у базовій освіті.

16:49 21.04.2021

Уперше в Україні 60 шкіл та 30 закладів профосвіти пройдуть оцінку впровадження цифрових технологій за допомогою SELFIE – пілот триватиме у квітні-травні

   Упродовж трьох тижнів 60 шкіл та 30 закладів професійної освіти оцінять ефективність використання інноваційних технологій та з’ясують, на якому етапі цифрового розвитку вони перебувають, що саме треба вдосконалити. Цей процес відбуватиметься з використанням онлайн-інструменту SELFIE, який вперше пілотується в Україні. 

13:53 20.04.2021

Уряд дозволив громадам використовувати залишки коштів освітньої субвенції на організацію безпечного освітнього процесу

  Громадам надано право використовувати залишки коштів освітньої субвенції 2020 року на закупівлю засобів захисту, дезінфекторів та ремонт шкільних їдалень. Відповідні зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 14 січня 2015 р. № 6 «Деякі питання надання освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам» оприлюднено на Урядовому порталі.

16:39 19.04.2021

Підсумки тижня в освіті: головні події

  В Україні з'являться підрозділи іноземних вишів. Кабінет Міністрів ухвалив постанову, що відкриває шлях до заснування в Україні підрозділів іноземних закладів вищої освіти. Іноземні виші зможуть відкривати свої підрозділи у формі інститутів, коледжів, факультетів або відділень.

08:57 19.04.2021

Громадсько-активна школа — якісна освіта й успішна громада

Питання забезпечення якості освіти представлені в циклі онлайн-курсів «30 кроків до Нової української школи: навчаємо громадянина», розробленому на виконання Програми підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа». До створення навчальних матеріалів долучилася Державна служба якості освіти України як партнер Європейського центру імені Вергеланда (Королівство Норвегія) в межах реалізації меморандуму про співпрацю.

09:06 16.04.2021

Вимоги до діяльності ліцею та надання освіти дітям на тривалому лікуванні – ВР ухвалила законопроєкт про ліцеї

  13 квітня 2021 року, Верховною Радою в першому читанні ухвалено законопроєкт № 4629-1 щодо вдосконалення механізмів формування мережі ліцеїв для запровадження якісної профільної середньої освіти. Своєю чергою МОН пропонує додаткові зміни до другого читання.

09:07 14.04.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано