A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Актуально

15 СПОСОБОВ ОРГАНІЗАЦІЇ РЕФЛЕКСІЇ

Як перевірити, чи зрозуміли учні тему, які питання у них виникли під час заняття, як оцінюють вони свою діяльність та емоційний стан? Відповіді на ці запитання дає рефлексія.

13:51 21.08.2023

МОДЕЛЬНІ НАВЧАЛЬНІ ПРОГРАМИ ДЛЯ 7-9 КЛАСІВ

Міністерство освіти і науки оприлюднило нові модельні навчальні програми для 7-9 класів, які навчаються за програмою НУШ. Ознайомитися з повним переліком програм для 5-9 класів можна на сайті МОН: http://surl.li/aacbo

13:50 21.08.2023

ДОЛАЄМО ОСВІТНІ ВТРАТИ РАЗОМ!

За останні роки навчання у стресових умовах дуже постраждав освітній процес. Пандемія, війна, повітряні тривоги і блекаути ― усе це сильно вплинуло на навчання. Нині маємо справу з освітніми втратами, що означає будь-які втрати знань, умінь, навичок та/або уповільнення чи переривання академічного прогресу через паузи в навчанні конкретного учня.

18:23 03.08.2023

ПІДГОТОВКА ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ: ДОБІРКА ВАЖЛИВОЇ НОРМАТИВКИ ДЛЯ ЗАСНОВНИКІВ І КЕРІВНИКІВ ШКІЛ

Державна служба якості освіти України в Київській області поділилася рекомендованими матеріалами, які засновникам і керівникам шкіл варто використовувати під час підготовки до 1 вересня.

18:21 03.08.2023

ШПАРГАЛКА ЗІ СТВОРЕННЯ ІНФОГРАФІКИ

Зробити інфографіку своїм помічником на уроці дуже легко. Усього декілька етапів та зручний графічний редактор - і ви вже запускаєте власний освітній продукт!

18:18 03.08.2023

НОВІ МЕТОДИ ОЦІНЮВАННЯ В НОВОМУ НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ 2023-2024 НУШ, ЯКИХ ПРАВИЛ ПОВИННІ ДОТРИМУВАТИСЬ УЧИТЕЛІ?

Формувальне оцінювання — це оцінювання в процесі навчання: щоб зрозуміти, як пройдено певний етап, чи немає затримки, чи діти не збились із заданого напрямку, — пояснює Марина Пристінська, нейропедагогиня і заступниця директора з навчально-виховної роботи Новопечерської школи. — Ще одна його мета — подальше навчання учнів. Отже, що потрібно робити, щоб рух до поставленої мети відбувався в запланованому темпі?

18:17 03.08.2023

ПОРОГОВИЙ БАЛ, ДОСТАТНІЙ ДЛЯ ВИДАЧІ СЕРТИФІКАТІВ УЧИТЕЛЯМ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ

4 серпня відбудеться засідання комісії, що визначить пороговий бал, достатній для видачі сертифікатів учителям початкових класів, які брали участь у сертифікації педагогічних працівників.

18:17 03.08.2023

СУЧАСНИЙ УЧИТЕЛЬ: ЯК ПЕДАГОГУ ЗАЛИШАТИСЯ ПРИКЛАДОМ ДЛЯ УЧНІВ

Учні завжди з великим задоволенням йдуть на уроки до тих вчителів, якими захоплюються. Відповідно, часто рівень знань школярів з певного предмета напряму залежить від ступеня симпатії до вчителя, який викладає цей предмет. Тому читайте поради, як залишатися прикладом для своїх учнів.

18:15 03.08.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано