A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Актуально

Як захистити персональні дані під час дистанційного навчання: поради для педагогів, батьків та учнів

Запровадження дистанційного навчання на початку пандемії спонукало педагогічних працівників швидко шукати способи, інструменти та електронні канали комунікації для його проведення і взаємодії з учнями та батьками. 

09:52 22.01.2021

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт наказу "Про внесення змін до Типового переліку комп’ютерного обладнання для закладів дошкільної, загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти

Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт наказу "Про внесення змін до Типового переліку комп’ютерного обладнання для закладів дошкільної, загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти".

11:24 21.01.2021

Стартувала реєстрація на сертифікацію вчителів 2021, перший етап відбудеться вже 27 лютого

Сьогодні, 18 січня, розпочалась реєстрація для участі у сертифікації педагогічних працівників 2021. Реєстрація триватиме до 31 січня, а перший етап сертифікації – незалежне тестування – відбудеться вже 27 лютого.

16:16 18.01.2021

ІМЗО запрошує до обговорення електронних версій фрагментів підручників

Цьогоріч Інститут модернізації та змісту освіти Міністерства освіти і науки України започатковує обговорення електронних версій фрагментів підручників з метою покращення якості навчальної літератури. Терміни розгляду підручників для 4 класу – з 18 січня до 09 лютого 2021 року та 8 класу – з 22 лютого до 17 березня 2021 року.

10:22 18.01.2021

Що таке якісна дошкільна освіта: опубліковано огляд показників та практичні поради їхнього впровадження

Ключові показники якості дошкільної освіти, критерії їхнього досягнення та впровадження в розрізі щоденної діяльності дітей – про це йдеться у публікаціях «Що таке якісна дошкільна освіта» та «Ключові показники якості дошкільної освіти». Матеріали розроблено Міністерством освіти і науки України спільно з Українським інститутом розвитку освіти, ЮНІСЕФ та Всеукраїнським фондом «Крок за кроком» й опубліковано на сайті МОН.

09:24 16.01.2021

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт Типової освітньої програми для 5-9 класів закладів загальної середньої освіти

З метою реалізації Державного стандарту базової середньої освіти МОН розробило проєкт Типової освітньої програми для 5-9 класів закладів загальної середньої освіти. 

14:48 15.01.2021

Як навчати учнів громадянської компетентності на будь-якому уроці

Тулбокс (з англ. Toolbox – коробка з інструментами) – термін, який має більш широке застосування й позначає набір інструментарію для будь-якої професійної діяльності. Учителі також мають змогу отримати набір інструментів для розвитку громадянських компетентностей учнів, відповідно до вимог нового освітнього стандарту для 5–9 класів.

16:34 14.01.2021

Новий Базовий компонент дошкільної освіти

Базовий компонент дошкільної освіти, що є Державним стандартом дошкільної освіти в Україні, затверджено сьогодні, 12 січня 2021 року. Відповідний наказ розміщено на сайті Міністерства освіти і науки України. Нова редакція документа дозволить продовжити реформу дошкільної освіти з урахуванням наступності між закладом дошкільної освіти та загальної середньої освіти. 

14:59 14.01.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано