A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Актуально

Безпека дітей у цифровому просторі – МОН надає рекомендації для педагогічних працівників та батьків

Останнім часом збільшилася кількість випадків небезпечної поведінки дітей, що загрожує їхньому життю та здоров’ю. Зокрема, йдеться про вплив соціальних мереж в інтернеті. Для підвищення обізнаності вчителів, керівників закладів освіти, батьків та їхніх дітей МОН розробило рекомендації для проведення додаткових профілактичних заходів закладами освіти серед дітей та інформування батьків.

17:05 11.03.2021

Підсумки року роботи Уряду: Основні досягнення Міністерства освіти і науки України

   03 березня 2021року,  відбулося засідання Кабінету Міністрів України, присвячене року роботи Уряду. Під час вступного слова Прем’єр-міністр Денис Шмигаль представив хронологію зі знакових та важливих рішень і досягнень, які вдалося реалізувати Уряду за рік своєї діяльності.

09:27 05.03.2021

МОН пропонує для громадського обговорення проєкт Положення про ліцей

Сьогодні, в умовах активного впровадження адміністративно-територіальної реформи та розширення повноважень сільських, селищних та міських рад у збільшених районах, надважливим є питання спроможності органів місцевого самоврядування як засновників закладів освіти забезпечувати доступність повної загальної середньої освіти.

09:03 03.03.2021

Підсумки тижня в освіті: головні події

Школи закриватимуть лише при «червоному» рівні небезпеки. У період дії адаптивного карантину відвідування закладів освіти заборонятиметься лише у разі встановлення «червоного» рівня епідемічної небезпеки на окремих територіях.

09:39 01.03.2021

Навіщо потрібна реформа старшої школи?

Одним із питань, яке зараз стоїть на порядку денному для освітян й усіх, хто долучений до освітньої політики, а також хвилює батьків та учнів, є питання реформування старшої школи.

09:32 25.02.2021

Як навчити молодь безпечній поведінці в Інтернеті — добірка ресурсів

9 лютого світ вчергове відзначив День безпечного Інтернету. Адже Всесвітня мережа — не лише простір для отримання знань, а й місце небезпек, якщо не знати простих правил поведінки в мережі й не володіти знаннями, як себе захистити.

13:51 24.02.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано