A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Актуально

Оприлюднено рекомендації МОН школам для роботи під час адаптивного карантину з 24 лютого

На сайті Міністерства освіти і науки оприлюднено рекомендації МОН для закладів загальної середньої освіти. Документ роз’яснює особливості роботи шкіл під час адаптивного карантину з 24 лютого і наголошує на пріоритетах роботи закладів у цей період.

14:39 22.02.2021

Підсумки тижня в освіті: головні події

В Україні відкрито курси для вступників з окупованих територій. Міносвіти запровадило пілотний проєкт безоплатних підготовчих курсів для вступників з тимчасово окупованих територій. Проєкт буде реалізовуватись на базі дев’ятьох українських університетів.

10:44 22.02.2021

ЗАТВЕРДЖЕНО ТИПОВУ ОСВІТНЮ ПРОГРАМУ ДЛЯ 5-9 КЛАСІВ ЗЗСО: НАВЧАЛЬНЕ НАВАНТАЖЕННЯ УЧНІВ НЕ ЗБІЛЬШУЄТЬСЯ, ЗАКЛАД ОСВІТИ САМОСТІЙНО СХВАЛЮЄ РІШЕННЯ ЩОДО ПРЕДМЕТІВ ЕТИЧНОГО СПРЯМУВАННЯ

 Сьогодні оприлюднено наказ МОН від 19.02.2021 №235 «Про затвердження типової освітньої програми для 5-9 класів закладів загальної середньої освіти».

17:47 19.02.2021

МОН активно долучається до проєктів цифрової трансформації

Міністерство освіти і науки України активно приєднується до проєктів цифрової трансформації у ключових сферах. Система управління проєктами від Мінцифри налічує вже 94 проєкти цифровізації в Україні за різними напрямами.

15:07 19.02.2021

Дошкільна освіта має бути територіально доступною, – Сергій Шкарлет про право на першочергове зарахування до дитсадків

Профільний комітет Верховної Ради підтримав законопроєкт про внесення змін до Закону України «Про дошкільну освіту» щодо забезпечення територіальної доступності дошкільної освіти (реєстр. № 4604 від 16 січня 2021 року). Вказаний документ відповідає стратегії діяльності МОН, одним з головних завдань якої є гарантоване право кожної дитини віком до 7 років на місце в закладі дошкільної освіти.

09:12 19.02.2021

Взаємодія між дітьми та з дорослими, дисципліна та структурування програми в дитсадку за методикою ECERS-3 – відбувся п’ятий вебінар із серії «Якісна дошкільна освіта в Україні»

Взаємодія дошкільнят з педагогами та між собою, індивідуалізоване навчання, вільна гра та дисципліна. Про це йшлося під час п’ятого вебінару із серії «Якісна дошкільна освіта в Україні» для педагогів. Захід відбувся  16 лютого 2021 року, за участю представниць Українського інституту розвитку освіти (УІРО) та Команди підтримки реформ Міністерства освіти і науки України.

09:23 17.02.2021

У доступі – інтерактивний порадник «Школа в умовах пандемії» для керівників і педагогів шкіл та профтехів

МОН спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та за участі міжнародних партнерів із Центру SeeD розробили інтерактивний порадник «Школа в умовах пандемії» для керівників і колективів закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти.

09:12 16.02.2021

Підсумки тижня в освіті: головні події

ДПА з іноземної мови: особливості проведення. Міністерством освіти і науки розроблені методичні рекомендації щодо особливостей проведення державної підсумкової атестації з іноземних мов у школах цього навчального року.

09:51 15.02.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано