A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

НОВИНИ ЦЕНТРУ

Майстер-клас "Формування у дошкільників нових моделей поведінки, стилю життя відповідно до парціальної програми «Дошкільнятам- освіта для сталого розвитку»

12 грудня 2023 року відбувся майстер-клас Луценко Ольги Анатоліївни, директора, Чернеги Наталії Сергіївни, Бусол Лесі Петрівни, вихователів Сквирського ЗДО (ясел-садка) комбінованого типу № 1 «Світанок» з теми «Формування у дошкільників нових моделей поведінки, стилю життя відповідно до парціальної програми «Дошкільнятам- освіта для сталого розвитку».

09:10 13.01.2023

Освітня студія «Соціально-педагогічна підтримка батьків дітей з особливими освітніми потребами в умовах закладу загальної середньої освіти»

05 січня 2023 року на базі центру професійного розвитку педагогічних працівників для соціальних педагогів, асистентів вчителів, класних керівників інклюзивних класів проведено освітню студію «Соціально-педагогічна підтримка батьків дітей з особливими освітніми потребами в умовах закладу загальної середньої освіти».

13:47 06.01.2023

Освітня студія «Ментальне здоров’я. Профілактика емоційного вигорання»

05 січня 2023 року центром професійного розвитку педагогічних працівників організовано відеоконсультація на тему «Ментальне здоров’я. Профілактика емоційного вигорання» для педагогічних працівників громади.

00:57 06.01.2023

Вебінар «Виховний процес та класне керівництво в умовах воєнного стану»

04 січня 2023 року проведено вебінар «Виховний процес та класне керівництво в умовах воєнного стану» для заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, класних керівників.

00:20 06.01.2023

Освітня студія «Національно-патріотичне виховання учнівської молоді на уроках історії та громадянської освіти в системі роботи вчителя громадянської та історичної галузі»

04 січня 2023 року на базі центру професійного розвитку педагогічних працівників відбулася освітня студія «Національно-патріотичне виховання учнівської молоді на уроках історії та громадянської освіти в системі роботи вчителя громадянської та історичної галузі» для вчителів громадянської та історичної освітньої галузі. Експертом заходу стала Леся Хвиль, вчитель історії Горобіївського НВК.

23:24 05.01.2023

Навчально-методичне консультування для відповідальних за організацію харчування та медичних сестер закладів дошкільної та загальної середньої освіти

04 січня 2023 року  відбулося навчально-методичне консультування для відповідальних за організацію харчування та медичних сестер закладів дошкільної та загальної середньої освіти. Захід провела технолог групи центрального господарського обслуговування відділу освіти Сквирської міської ради Добровольська З.М. В процесі розглядалися такі питання:

21:53 05.01.2023

Майстер-клас Світлани Стовбецької на тему «Використання інтернет-сервісів на уроках мистецтва»

04 січня 2023 року на базі центру професійного розвитку педагогічних працівників відбувся майстер-клас Світлани Валеріївни Стовбецької, вчителя образотворчого мистецтва Сквирського академічного ліцею інформаційних технологій «Перспектива» на тему «Використання інтернет-сервісів на уроках мистецтва» у онлайн режимі.

21:31 05.01.2023

Обласний майстер-клас з теми «Формування у дошкільників нових моделей поведінки, стилю життя відповідно до парціальної програми «Дошкільнятам – освіта для сталого розвитку»

28 грудня  в режимі онлайн відбулося перше заняття обласного майстер-класу Луценко Ольги Анатоліївни, директора, Чернеги Наталії Сергіївни, Бусол Лесі Петрівни, вихователів Сквирського ЗДО (ясел-садка) комбінованого типу № 1 «Світанок» з теми «Формування у дошкільників нових моделей поведінки, стилю життя відповідно до парціальної програми «Дошкільнятам- освіта для сталого розвитку».

18:45 28.12.2022

Круглий стіл «Цивільний захист учасників освітнього процесу в період воєнного стану»

27 грудня 2022 року відділом освіти Сквирської міської ради проведено засідання круглого столу на тему «Цивільний захист учасників освітнього процесу в період воєнного стану». Учасниками заходу стали директори закладів освіти громади та відповідальні за цивільний захист у закладах освіти.

23:25 27.12.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано