A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

НОВИНИ ЦЕНТРУ

Консультація «Підвищення кваліфікації педагогічних працівників: особливості вибору курсів та формування замовлення»

12 квітня 2023 року на базі Сквирського центру професійного розвитку педагогічних працівників відбулась онлайн консультація з питань проходження курсів підвищення кваліфікації у 2023 році, вибору курсів ПК на 2024 рік та планування педагогічними працівниками підвищення кваліфікації у міжатестаційний період.

23:24 12.04.2023

Педагогічний інтенсив «Нова українська школа: базова середня освіта» для заступників директорів, вчителів 5-х класів НУШ закладів загальної середньої освіти Сквирської громади

06-07 квітня 2023 року у Сквирському академічному ліцеї проходив педагогічний інтенсив «Нова українська школа: базова середня освіта» для заступників директорів, вчителів 5-х класів НУШ закладів загальної середньої освіти Сквирської громади.

15:55 11.04.2023

Освітня студія «Поради та рекомендації до впровадження нового Держстандарту в 6 класі для вчителів мовно-літературної освітньої галузі: ділимося досвідом»

06 квітня 2023 року у Сквирському академічному ліцеї вчителі української мови та літератури Олександр Заболотний та Світлана Федоренко провели семінар-тренінг під час освітньої студії «Поради та рекомендації до впровадження нового Держстандарту в 5-6 класах для вчителів мовно-літературної галузі».

15:53 11.04.2023

Освітня студія «Поради та рекомендації до впровадження нового Держстандарту в 6 класі для вчителів мистецької освітньої галузі: ділимося досвідом»

07 квітня 2023 року у Сквирському академічному ліцеї вчителька музичного мистецтва Чебан Альона Дмитрівна провела семінар-тренінг у формі освітньої студії "Поради та рекомендації щодо до впровадження нового Держстандарту в 5-6 класах для вчителів мистецької освітньої галузі: ділимося досвідом".

15:49 11.04.2023

Освітня студія «Поради та рекомендації до впровадження нового Держстандарту в 6 класі для вчителів інформатичної освітньої галузі: ділимося досвідом»

07 квітня 2023 року в Сквирському академічному ліцеї під час роботи в освітній студії вчителі інформатичної освітньої галузі визначили головні інструменти успіху НУШ, розглянули ключові компетентності, порівняли модельні програми 6 класів з інформатики різних авторських колективів та визначили їх позитивні і негативні аспекти. Основний акцент зустрічі був спрямований на демонстрацію онлайн-сервісів для ефективної взаємодії вчителя та школярів на уроках інформатики в умовах НУШ: рандомайзери, середовища для швидкого оцінювання, створення графічного дизайну та інтерактивних вправ, коміксів, навчання програмуванню. Колеги в ролі учнів взяли участь в інтерактивній вікторині Kahoot, оцінювали свою роботу в парах, за допомогою шкали самооцінки, навчились створювати та виконувати інтерактивні вправи, за допомогою сервісу wordwall. Наостанок заповнили кошик побажань, де поділились своїми враженнями від зустрічі. Поділилася досвідом роботи в НУШ Карина Кравченко, вчитель ліцею.

15:45 11.04.2023

Освітня студія «Поради та рекомендації до впровадження нового Держстандарту в 6 класі для вчителів природничої освітньої галузі: ділимося досвідом»

07 квітня 2023 року в Сквирському академічному ліцеї відбулася освітня студія вчителів природничої галузі «Поради та рекомендації до впровадження нового Держстандарту в 5-6 класах для вчителів природничої освітньої галузі: ділимося досвідом». Вчитель з предмета "Пізнаємо природу" - Ірина Володимирівна Момотенко ділилась досвідом роботи у НУШ. На початку семінару відбулося налаштування на позитивну роботу в дружньому колективі з використанням вправ з платформи wordwall , обговорили основні компетенції природничої галузі та шляхи їх реалізації на уроках "Пізнаємо природу". Розглянули цікаві методи, форми та інструменти роботи на уроці з платформою learningapps. Учасники студії активно взяли участь у командній грі організованій з допомогою платформи classtime. Опрацювали різні види фізкульхвилинок та руханок для школярів і на позитивній ноті повели рефлексію з допомогою вправи колесо (платформа wordwall).

15:42 11.04.2023

Освітня студія «Поради та рекомендації до впровадження нового Держстандарту в 6 класі для вчителів освітньої галузі «Фізична культура»: ділимося досвідом»

07 квітня 2023 року в Сквирському академічному ліцеї відбулася освітня студія «Поради та рекомендації до впровадження нового Держстандарту в 5-6 класах для вчителів освітньої галузі: «Фізична культура»». Вчителі Володимир Хомяк і Віктор Гладун ділились досвідом проведення уроків у 5-6 класах НУШ. Навчальна програма з фізкультури побудована за модульною системою. Обговоренню цього питання була приділена особлива увага. Педагоги спільно вирішували як урізноманітнити уроки фізичної культури, як мотивувати дітей під час занять, як цікаво інтегрувати фізичну культуру з іншими предметами. Під час зустрічі вчителі переглянули фрагмент уроку в 5-х класах, на якому було реалізовано іноваційні елементи фітнес-технологій. Вони були у захваті від можливостей, які пропонує Нова українська школа.

15:40 11.04.2023

Освітня студія «Поради та рекомендації до впровадження нового Держстандарту в 6 класі для вчителів технологічної освітньої галузі: ділимося досвідом»

07 квітня 2023 року у Сквирському академічному ліцеї відбулася освітня студія «Поради та рекомендації до впровадження нового Держстандарту в 5-6 класах для вчителів технологічної освітньої галузі: ділимося досвідом». Вчителі технологій - Валерій Михайлович Чернега та Марина Олександрівна Черняк ділились досвідом роботи за модельними програмами НУШ у 5-6 класах. На початку семінару обговорили основні компетенції технологічної галузі та шляхи їх реалізації. Учасники студії активно обговорювали різні методи розвитку критичного мислення, такі як метод фантазування, метод "мозкового штурму", метод фокальних об'єктів, метод гірлянд та випадковостей. Розглянули форми проєктної діяльності. Крім цього учасники заходу ділились власним досвідом, взяли участь в майстер-класі та насолоджувались спілкуванням.

15:35 11.04.2023

Освітня студія «Поради та рекомендації до впровадження нового Держстандарту в 6 класі для вчителів математичної освітньої галузі: ділимося досвідом»

06 квітня 2023 року в Сквирському академічному ліцеї відбулася освітня студія вчителів математики «Поради та рекомендації до впровадження нового Держстандарту в 5-6 класах для вчителів математичної освітньої галузі: ділимося досвідом». Вчителі математики - Ліана Богданівна Мишакова й Таміла Володимирівна Коваль ділились досвідом роботи у НУШ. На початку семінару, вчителі обговорили основні компетенції математичної галузі та шляхи їх реалізації на уроках математики. Ділились цікавими методами, формами та інструментами роботи на уроці. Учасники студії активно обговорювали різні етапи уроку, ділились власним досвідом та насолоджувались "математичним" спілкуванням.

14:07 10.04.2023

Освітня студія «Поради та рекомендації до впровадження нового Держстандарту в 5 класі для вчителів інтегрованого курсу «STEM»: ділимося досвідом»

06 квітня 2023 року в рамках педагогічного інтенсиву "Нова українська школа: базова середня освіта" у Сквирському академічному ліцеї відбулося засідання в освітній студії «Поради та рекомендації до впровадження нового Державного стандарту в 5 класах для вчителів інтегрованого курсу STEM».

14:05 10.04.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано