A A A K K K
людям з порушенням зору
Комунальний заклад Сквирської міської ради «Сквирський центр професійного розвитку педагогічних працівників»
Київська область

Актуально

Освітній хаб Київщини

З приємністю сповіщаємо, що за ініціативи Міністерства освіти і науки України, Київської обласної військової адміністрації,  Фонду освітніх ініціатив запроваджується соціально-гуманітарний проєкт "ОСВІТНІЙ ХАБ КИЇВЩИНИ".  З 1 лютого 2023 року " ОСВІТНІЙ ХАБ КИЇВЩИНИ"  гостинно запрошує за «віртуальні парти». 

11:46 16.01.2023

Чатбот "Спільно для вчителів"

В рамках проєкту «Спільно для вчителів », за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні в рамках ініціативи «Спільно до навчання», освітня організація «Навчай для України» розробила чатбот «Спільно для вчителів», який покликаний допомагати освітянам у подоланні професійних труднощів і викликів під час війни.

19:03 11.01.2023

МОН оприлюднило методичні рекомендації для впровадження профстандарту “Вихователь закладу дошкільної освіти”

Міністерство освіти і науки України опублікувало лист до освітніх управлінців, у якому вміщено методичні рекомендації про впровадження професійного стандарту вихователів дошкілля. 

22:32 22.12.2022

Різдвяні заняття з учителями з усього світу: розклад святкових Пізнавальних зустрічей

Перед Різдвом ГО “Смарт освіта” разом з іноземними вчителями проводе тематичні пізнавальні онлайн-зустрічі для дітей та підлітків. Розклад і нагадування про події – щодня на нашому телеграм-каналі. 

22:35 19.12.2022

Понад 300 тренерів НУШ готові поділитися досвідом з колегами середньої школи

Щоби підтримати вчителів 5-6 класів у впровадженні Нової української школи, їх запрошують на навчання, повідомляє ГС “Освіторія”. Своїм досвідом готові поділитися освітяни, які впроваджували реформу в початковій школі, допомагали втілювати зміни керівникам закладів освіти та працювали в інклюзивних класах.

15:45 12.12.2022

Нові можливості для навчання

Команда Stop Sexting пропонує вам долучитись до нової програми підвищення кваліфікації та провести нові уроки з теми офлайн та онлайн безпеки дітей в часи війни. Детальніше про уроки та програми підвищення кваліфікації ви можна дізнатись за посиланнями: Уроки з офлайн безпеки "(Не)безпека в час війни" https://edway.in.ua/uk/mpk/444/detail/ Уроки з онлайн безпеки "Онлайн-загрози в час війни: як захистити себе?" https://edway.in.ua/uk/mpk/454/detail/ Також просимо вас заповнити форми зворотного звʼязку, яка дасть нам можливість покращити наші навчання: https://forms.gle/vxUF8ekkBrwvdb218

10:38 29.11.2022

Онлайн-курс “Професійна діяльність учителя в умовах цифрового освітнього середовища”

📣 Український інститут розвитку освіти спільно з Дитячим фондом ООН (UNICEF Ukraine) презентують онлайн-курс “Професійна діяльність учителя в умовах цифрового освітнього середовища”

13:34 08.11.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано